Septembrie 18, 2017
Iată primele imagini video de la nunta stilistului Andrei Cocieru
Tinerii însurăței au trăit cele mai frumoase momente de dragoste în Croația. Filmările au avut loc înainte de nunta propriu zisă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, pe pagina de YouTube, au apărut cele mai romantice secvențe video de la nunta îndrăgostiților, Andrei Cocieru și Mihaela Teslari. Priveliștea în care au filmat primul lor Love Story te captivează instantaneu, iar întregul farmec se datorează mirilor. Marea a fost cea care le-a creat o atmosferă magică.

Clipul video relatează întreaga poveste de dragoste a celor doi. În imagini se vede bine toată atracția și gingășia pe care o împărtășește cuplul. Ambii sunt de-a dreptul foarte fericiți.

Despre nunta propriu zisă Mihaela Teslari povestește cu mare drag. Pregătirile au început chiar de dimineață în salonul soțului său iar emoțiile au fost trăite la maxim. Cât de ciudat nu ar fi însă mirele a fost cel care a creat coafura miresei . Ambii nu au ținut cont de stereotipuri, și s-au distrat de minune.

Rochia de mireasă a Mihaelei a fost creată special pentru ea de către un designer autohton și a fost foarte deosebită. “A fost o rochie dea dreptul neobișnuită şi interesantă, după caracterul meu. Imaginea mea a fost în mâini bune” a declarat Mihaela.

Amintim că nunta celor doi a fost sărbătorită într-un restaurant din orașul Orhei, pe 31 august.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96389651298523