Iunie 25, 2017
„Charity Wedding” pentru prima dată în Moldova! Vezi cine sunt mirii (Foto/Video)
Un cuplul plin de energie aseară și-a celebrat nunta. Ei și-au făcut din propria nuntă un eveniment caritabil. Este pentru prima oară când în Moldova se petrece un astfel de eveniment!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Totul a decurs așa cum și-au dorit. Oaspeții au fost întâlniți cu muzică frumoasă și voie bună. Iolanta Mura și Ben William păreau a fi din povești, fericiți și plini de dragoste.

„Noi suntem un cuplu plin de energie, care iubește viața și oamenii, dar în același timp acordă o deosebită atenție problemelor sociale și încercăm mereu să ajutăm pe cine putem și cum putem. Ne-am gândit că suntem deja suficient de maturi și stăm bine pe picioarele noastre – un asemenea eveniment ar fi doar pentru suflet. Vom combina utilul și plăcutul și vom ajuta persoanele grav bolnave, în cea mai importantă zi din viața noastră de până acum!

Astfel s-a născut ideea de a face un eveniment fără precedent în Republica Moldova – nunta de caritate! Am văzut multe evenimente de caritate în Moldova ultimilor ani: sponsorizări, baluri, donate my birthday, și mă bucur enorm că oamenilor le pasă unii de alții. Acest lucru ne-a determinat să mergem și mai departe, pe conceptul donate my wedding, ceea ce înseamnă că banii donați de oaspeții noștri vor merge în totalitate pentru o cauză nobilă. Aceștia urmează să fie împărțiți egal între două organizații non-profit: Hospices of Hope – Moldova și Save Life

Ne bucurăm că oaspeții noștri susțin această cauză!” - a declarat mireasa pentru un interviu acordat site-ului ea.md

Uite ce oaspeți au susținut nunta caritanbilă, dar și ce atmosferă s-a susținut: 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99926662445068