Iunie 23, 2017
Prezentatoarea Cristina Moldovanu despre cum să devii popular pe Instagram
Contul meu de Instagram este un fel de blog, doar că pe o altă platformă de informare. În general este despre life-style: ținute, pe care le aleg în fiecare zi, întâlniri, vizite, călătorii, maternitate, frumusețe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă găsesc ceva nou (un loc frumos, un restaurant, un produs calitativ) atunci mă împart cu urmăritorii mei. Uneori public fotografii cu bucatele pe care le gătesc acasă, însă, pentru mine, aceasta nu prezintă ceva interesant încât eu gătesc pentru familia mea în fiecare zi.

După părerea ta, care este secretul popularității tale pe Instagram?

Probabil, follower-ii mei sunt interesați să urmeărească cum eu trăiesc, cum mă mențin în formă, cu ce îmi îmbogățesc garderoba, unde mă odihnesc. Sper că fiecare găsește ceva interesant pe contul meu. Mă străduiesc ca Instagram-ul meu să nu fie ca și la toți de aceea evit surplusul de selfie și fotografii la oglindă. Dar paradoxal este că tocmai aceste poze adună cele mai multe like-uri. Am înțeles că contul meu este popular atunci când numărul de abonați a depășit 10.000 și când am început să primesc mesaje cu întrebări despre frumusețe, nutriție și îngrijire de sine.

Ce aplicații folosești pentru a edita fotografiile?

...
 

Citește continuarea în revista AQUARELLE Iunie 2017! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94395899772644