Decembrie 12, 2017
PRESSENSA Attractiva: o nouă generație a injecțiilor pe baza acidului hialuronic
Nouă, femeilor, ne este interesant ce proceduri, tehnologii și injecții folosesc medicii pentru frumusețea noastră. Injecțiile pe baza acidului hialuronic vor rămâne cele mai populare. Despre aceste injecții, ne-a povestit medicul dermato-cosmetolog, Ecaterina Lica. Rezultatul aplicării acestor injecții dă un efect absolut natural, cu alte cuvinte, toți vor înțelege că arăți bine, dar, nimeni nu v-a înțelege ce anume ai făcut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acidul hialuronic - este elixirul tinereții și al frumuseții. Ultimele tehnologii îți ajută să scapi de efectul nedorit - buze prea mari, față lipsită de mimică. Cu ajutorul acidului hialuronic, vei arăta mai tânără și mai bine, dar n-o să pari "fake". 

Eu aleg injecțiile de ultimă generație PRESSENSA Attractiva. Este o metodă rapidă și sigură de transformarea instantanee. Totul e din cauza că această injecție face ca ridul dinăuntru să fie umplut cu un nou volum, pentru a reduce semnele de îmbătrânire în zona facială, zona decolteului și cea a mâinilor. Această metodă, de asemenea, ajută la corectarea asimetriei feței. Injecțiile noii generații au un efect îndelungat. 

Dacă-ți dorești ca de sărbători toți să observe că arăți mult mai bine și mai tânără, atunci îți recomandăm injecțiile noii generații cu acid hialuronic. 

Ofertă pentru această iarnă:

Dacă cumperi o procedură de 1 ml de injecție cu acid  hialuronic

PRESSENSA Attrativa

Vei primi gratuit o cremă protectoare de soare

PRESSENSA SPF 80

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68709707260132