Martie 31, 2017
Senzaționalii Carla’s Dreams au încins atmosfera la Balul de Primăvară AQUARELLE 2017
Evenimentul pe care l-am așteptat un an întreg s-a produs! Ieri, pe scena Palatului Național din Chișinău, a avut loc un concert grandios cu participarea celor mai impresionante vedete ale estradei naționale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Invitații speciali ai serii au fost membrii trupei Carla's Dreams, cu programul #Eroina_mea. Hiturile lor, populare în Europa, Rusia, Ucraina, Belarus, „au incendiat“ una dintre cele mai mari scene ale țării! Sala arhiplină cu fani devotați, care au cântat împreună fiecare piesă, a fost cea mai mare recompensă pentru artiști.

Balul de Primăvară AQUARELLE  a reunit pentru a XIV-a oară prietenii dragi, vedetele  uimitoare, artiștii, businessmenii— pe toți cei care au fost aproape de Prima Revistă pentru Femei din Moldova întregul an. Și de această dată, conform tradiției, în prima parte a Balului, AQUARELLE a premiat câștigătorii diferitor nominalizări, iar în cea de-a doua, publicul s-a delectat cu un concert marca Carla’s Dreams.

Pentru oaspeții evenimentului au mai evoluat: Ionel Istrati, SunStroke Project, Adrian Ursu, Vitalie Dani, Massimo Balestrieri. Amintim că anul trecut, invitatul special al Balului de Primăvară AQUARELLE a fost James Arthur, vedeta britanică care a cucerit milioane de fani din întreaga lume.

Întâmpină primăvară feeric cu AQUARELLE!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81030821800232