Septembrie 21, 2017
Piața Centrală din Chișinău - transformată în China Town!
Cine se putea gândi că piața centrală din Chișinău poate fi decorat în stil asiatic? Uite că tânărului regizor moldovean, Roman Burlaca, inspirația îi vine cu carul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ieri a fost lansat cel de-al doilea videoclip al formației românești “Diamante FMM”. Din echipa acesteia fac parte interpreta Ruby aka. Bad Juju, Shift aka. Chuck Boriss, Keed aka. Koreah, dar și Coco aka. Coco Siffredi.

 

Piesa lansată este intitulată King Kong.

În această componență întreaga echipă a muncit timp de două zile. Băieții au aplicat multă creativitate, astfel încât filmările video s-au dovedit a fi extravagante, interpreta de peste Prut cucerește pe dată toate privirile, prin felul în care arată.

 

Amintim că, luna septembrie a fost una productivă pentru moldoveanul Roman Burlaca, care alături de Casa de Producție “BR Film” a mai colaborat la careva producții video și anume:

 

1. „Ruby - Adevăr sau minciună” o piesă de dragoste, însoțită de un videoclip alb-negru, retro, cu o stare în care predomină eleganța. Clipul a fost filmat în Italia.

2. „Robert Toma - Până vom îmbătrâni”, un videoclip care prezintă întreaga viață a unui om, de la copil la bătrân. Acesta a fost filmat la „Grădina Botanică” din Chișinău.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72979497909546