Februarie 13, 2018
Canadienii de la patinaj artistic, nevoiți să-și schimbe programul pentru Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice au început deja. Sportivii din întreaga lume luptă pentru medalia de aur. Printre ei se numără și canadienii de la patinaj artistic, care au fost nevoiți să-și schimbe întreg programul artistic pentru Olimpiadă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Scott Moir şi Tessa Virtue, perechea care reprezintă Canada, la Jocurile Olimpice din acest an, au fost nevoiți să-și schimbe programul artistic pentru că e prea complicat și sugestiv. Totodată, patinatorii spun că această mișcare, chiar dacă este complicată și dificil de executat, nu se privește atât de bine cum ar părea, nu este estetică. Ei au dorit să facă ceva diferit, și acest lucru le-a plăcut atât lor, cât și publicului, dar pentru Jocurile Olimpice, ei au hotărât să schimbe mișcarea, chiar dacă au repetat-o tot sezonul. 

 

 

Scott Moir şi Tessa Virtue au devenit campioni olipici de două ori, în anii 2010 și 2018. De asemenea, cei doi au obținut medalia de argint la Jocurile Olimpice în anul 2014. Totodată, au obținut titlu de campioni mondiali în anii sunt campioni olimpici cu medalie de aur, 2010, 2014, 2017, și o mulțime de alte trofee, medalii și titluri. ei nu sunt pereche doar pe gheață, dar și în viața personală. Ei s-au căsătorit în anul 2016. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64684057235718