Octombrie 25, 2017
O toamnă Maximum de folositoare
Toamna este un moment ideal pentru sucuri sănătoase, piureuri și delicii culinare din legume și fructe de sezon. Pentru ca procesul de pregătire a bucatelor să fie o bucurie, alegeți tehnică de calitate cu un nume mondial de la Kenwood!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gustos, rapid și sănătos
Popularitatea sucurilor proaspăt stoarse și a piureurilor naturale este greu de supraestimat. Dacă includeți fructe și legume în dieta zilnică, veți putea observa cu siguranță schimbări pozitive în sănătate: imunitatea va deveni mai puternică, astfel, veți fi supus mai puțin răcelilor. Dar este important și sub ce formă folosiți aceste produse. Nu este un secret faptul că majoritatea vitaminelor și a substanțelor nutritive există în fructele și legumele proaspete care nu sunt prelucrate termic, ceea ce înseamnă că sucurile proaspăt stoarse și piureurile de casă sunt cea mai bună variantă a unei "bombe" delicioase de vitamine.

Pentru a vă începe ziua cu o doză de sănătate, magazinele Maximum oferă storcătoare de sucuri și mixere de la producătorul mondial Kenwood!

 

Tradițiile engleze în bucătăria voastră

Tehnologiile inovationale și si calitatea, testate de-a lungul anilor, atrage cumpărătorii din întreaga lume. Aparatele de bucătărie Kenwood transformă procesul de gătit într-o adevărată artă.

 

Mâncăruri sănătoase cu o singură atingere

Kenwood JE850 Juicer este soluția perfectă pentru cei cărora le place să înceapă dimineața cu un suc proaspăt stors. Datorită celor mai noi tehnologii cu un motor puternic, un sistem eficient de recoltare a alimentelor, un ventilator super eficient și un sistem de picurare modificat, puteți pregăti sucul pentru întreaga familie în câteva minute.

Cu acest aparat, orice aliment: fructe, legume sau pomușoare, vor fi prelucrate cu grijă, fără să risipiți elementele nutritive atât de esențiale.

Storcătorul de fructe de la Kenwood, prelucrează atât alimentele moi, precum citricile, cât și alimentele dure, cum ar fi: morcovul.

La procurarea storcătorului veți primi în dar o carte de rețete culinare cu un meniu diversificat.

Gospodinele experimentate, dar și cele care abia învață arta culinăriei sănătoase de-acum vor avea posibilitatea să-și achiziționeze cel mai bun ajutor de bucătărie, blenderul Kenwood BLM800WH.

Blenderul dispune de 6 programe pentru gătit, reușid să păstreze vitaminele și aroma naturală.

Kenwood BLM800WH vine în set cu un bol încăpător de 1,6 litri, perfect pentru a prepara o cremă de legume pentru detoxifierea organismului.

 

Modelul Kenwood îl găsiți exclusiv doar în magazinele Maximum!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70335173606873