Mai 03, 2017
O nutriție echilibrată în stil Herbalife
O nutriție echilibrată nu înseamnă să numărăm caloriile sau să eliminăm grupe de alimente, cum ar fi de exemplu dieta care să conțină zero carbohidrați. Indiferent de obiectivele tale, dorim să te ajutăm să devii mai sănătos și mai fericit și să rămâi în această stare; să arăți și să te simți așa cum îți dorești.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Scopul nostru este de a face nutriția echilibrată simplă. Pentru a face acest lucru, am ales să investim în știință. Experții noștri în Știință (inclusiv David Heber, Ph.D., Președinte al Comitetului Consultativ în Nutriție Herbalife) au petrecut ultimele trei decenii creând produse de înaltă calitate, cu un aport caloric controlat, pentru a face mai ușor noul plan de alimentație sănătoasă. Herbalife te ajută să nu mai depui atâtea eforturi pentru a mânca sănătos.

Batoanele Expres Formula 1, înlocuitoarele unei mese sănătoase.

Nu mai pierdeți niciodată o masă sănătoasă! Gustoase și practice, cu întreg conținutul nutritiv al unui shake Formula 1, Batoanele Express Formula 1 sunt ideale pentru un stil de viață aglomerat și pentru momentele în care ai nevoie de o masă sănătoasă luată din mers.

Fibrele

Fibrele reprezintă un tip de carbohidrați (nedigerabili) care joacă un rol cheie într-o digestie normală. Spre deosebire de alți carbohidrați complecși, fibrele nu sunt ușor descompuse de sistemul digestiv, astfel încât majoritatea lor trec nedigerate prin intestinul subțire; ele reprezintă substanțe de balast. Adulților li se recomandă să consume 25g de fibre zilnic combinate din cele solubile și insolubile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46474123001099