Mai 25, 2017
O actriță din Moldova - pe covorul roșu de la Cannes. Vezi cine e!
O tânără moldoveancă a defilat pe covorul roșu de la Festivalul de la Cannes. Tânăra este actriță și a jucat un rol în filmul "Rodin" proiectat aseară la Festivalului de Film.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zina Esepciuc este tânăra actriță care a fost invitată la Festivalul de film de la Cannes și pe care ea a acceptat-o cu mare plăcere. Moldoveanca a visat mereu să ajungă pe covorul roșu de la Cannes, iar ieri visul i-a devenit realitate.

 

" Rodin este povestea de dragoste dintre sculptorul August Rodin, jucat de Vincent Lindon și eleva sa, Camille Claudel, jucată de Izia Higelin. În acest film apar într-o secvență în care pozez pentru Rodin. Am jucat în mai multe scurt-metraje, dar acesta este primul meu rol într-un lung-metraj. În versiunea finală a filmului apar foarte puțin, dar mă bucur că am putut fi prezentă la premieră alături de actorii principali și regizor” a relatat Zina pentru aquarelle.md

 

De asemenea Zina a mai adăugat: „Cel mai emoționant moment a fost când am văzut juriul festivalului prezent în sală. Președintele juriului din anul acesta este regizorul Pedro Almodovar, iar printre membri se numără actrița pe care o ador, Jessica Chastain și actorul Will Smith. A fost o mare onoare pentru mine să filmez cu regizorul Jacques Doillon și actorul Vincent Lindon, care a fost numit cel mai bun actor în Franța în 2015.”

 

Zina Esepciuc este stabilită la Paris, de câțiva ani. A absolvit ESEC - Ecole Supérieure d’Etudes Cinématographiques și a avut roluri în câteva filme, proiectate pe ecranele cinematografelor din întreaga lume. 



Un detaliu minor, dar important este faptul că despre tânăra actriță putem găsi informații pe un site renumit, în care se adună biografiile renumiților actori. 


Zina, echipa AQUARELLE îți urează felicitări și succese mari în carieră. Ne mândrim! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90319609642029