August 09, 2017
Nuntă moldovenească ca în filme indiene!
O tânără de la noi și-a cunoscut dragostea vieții în Marea Britanie. Alesul inimii este un băiat de origine indiană. Au dorit să-și unească destinele fără fast, dar într-un final s-au ales cu trei nunți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Inițial tinerii au dorit doar să-și oficialize relația la Londra și să facă un mic prânz, ceea ce defapt au și realizat. Însă familia mirelui a insistat să organizeze o mică petrecere în grădina casei din India. Ceea ce a urmat este ca o scenă ruptă din filmele bollywoodiene.

O simplă petrecere s-a transformat într-un eveniment cu 1000 invitați. Pentru aceasta a fost nevoie de un adevărat palat ca să încapă toți. La nunta indiană au fost prezenți și oaspeți din Republica Moldova, iar din tradițiile indiene au fost respectate doar două.

 

 

 

 

A treia nuntă, cea moldovenească a fost organizată de către mireasă de la distanță. Mirele a fost impresionat cel mai mult de tradiția “dezbrăcatul miresei”, care l-a determinat să înțeleagă că mireasa devine nevastă în urma acestui obicei.

 

 

 

 

La ceremonia din Republica Moldova au fost prezenți și oaspeți din India, care s-au distrat, au dansat hora și au ciocnit pahare de vin așa cum se cuvine la noi.

 

 

Sursa: odoras.md

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53478050231934