Mai 22, 2017
Nunta anului în Marea Britanie. Sora Ducesei de Cambridge s-a căsătorit
Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit ieri cu milionarul James Matthews într-o ceremonie aproape regală, la care au participat membri ai familiei regale britanice, precum Kate Middleton, Prințul William și Prințul Harry, dar și personalități din lumea mondenă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pippa Middleton a strălucit de fericire părăsind biserica, unde a avut loc ceremonia, în calitate de femeie căsătorită, la brațul soțului său, James Matthews. 

Pippa Middleton, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu milionarul James Matthews, în vârstă de 41 de ani, la biserica Sant Mark's din Englefield, Berkshire. Nunta acestora este considerată a fi cea a anului din Regatul Britanic. 

Au existat reguli stricte de securitate în orășelul unde a avut loc nunta, iar localnicii au fost rugați să aibă asupra lor actele de identitate și să nu facă declarații pentru presă. Mireasa a primit ovații din partea celor aproximativ 100 de fani și localnici. 

Pippa a radiat de bucurie când a ieșit dintr-un Jaguar decapotabil purtând o rochie de mireasă marca Giles Deacon, creată pentru a da impresia că nu are cusături.

Rochia a fost însoțită de voalul marca Stephen Jones, de tiara Maidenhair Fern și pantofii din satin în culoarea ivorie, Manolo Blahnik. 

Pippa a fost însoțită de tatăl său, Michael, care și-a condus fiica cea mai mică la altarul bisericii, iar mama miresei, Carole, i-a întâmplat la intrare în lăcașul de cult.

Kate Middleton a fost extrem de grijulie față de sora sa mai mică, fiindu-i alături la fiecare pas pentru buna desfășurare a lucrurilor. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie culoarea piersic, marca Alexander McQueen, o pălărie din creațiile Jane Taylor și cercei Kiki McDonough. 

Nunta a fost sărbătorită într-o marchiză de sticlă, construită pe proprietatea familiei Middleton. 

Localnicii cărora li sa permis să se apropie de biserică au declarat:"Ne-a făcut cu mâna și arăta minunat. Așa cum arată toate miresele, pur și simplu strălucesc indiferent de cât de scumpă sau nu le e rochia. Arăta de-a dreptul superb."



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5652594566345