Martie 10, 2017
Ne amintim cele mai frumoase ținute de la Balurile de Primăvară AQUARELLE 2015-2016
Femeile adoră zilele în care au ocazii în plus pentru a scoate din șifonier rochia de vis și a urca pe tocuri. Redacția revistei AQUARELLE are grijă, de 13 ani, să ofere cât mai multe prilejuri de acest gen – Balurile AQUARELLE. Pentru că au rămas zile numărate până la Balul de Primăvară din acest an, am decis să ne amintim cele mai distincte și inspirate ținute care au apărut pe „covoarele roșii” ale balurilor din 2015 și 2016. Așteptăm cu nerăbdare ocazia de a vedea femeile Moldovei radiind din nou.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Nicoleta Nucă, Balul de Primăvară 2015 

Nicoleta Nucă știe a se evidenția cu orice fel de ținută – fie romantică, îndrăzneață sau „furată” din garderoba masculină. În 2015, Nicoleta a decis să aducă cu ea la bal, pe bune, primăvara.

2. Ecaterina Rișcovaia, Balul de Primăvară 2015 

Cea mai simplă formulă a eleganței este negrul și umerii goi. Oricare ar fi tematica evenimentului la care ești prezentă – nu vei da greș niciodată îmbrăcând „a little black dress”. În acest caz, rochia nu e deloc „little” însă lungimea ei nu știrbește în niciun fel din sexualitatea celei care o poartă.

3. Iolanta Mura, Balul de Primăvară 2016 

Motivele folclorile, ornamentele tradiționale și cele „tăiate” din basmaua bunicii sunt în vogă câțiva ani la rând. Directoarea „Bemol” știe bine că acestea, suprapuse cu stofe bune și lungimi potrivite, fac furori.

4. Diana Rotaru, Balul de Primăvară 2015

Ce poate evidenția formele feminine mai bine decât rochia-sirenă? ...Nu în zadar, orice s-ar întâmpla în lumea modei, „sirenele” rămân a fi unele dintre cele mai solicitate rochii.

5. Olia Tira, Balul de Primăvară 2016 

Olia Tira, cu siguranță, se numără printre cele mai stilate interprete de la noi. Nu ezită să experimenteze și nu îi este frică să fie diferită de la o ocazie la alta. De data aceasta, a avut nevoie de mătase și flori.

6. Lili Lozan, Balul de Primăvară 2016

Ținuta Liliei combină perfect rafinamentul în culori pale și broderia, care, de altfel, întotdeauna poate face rochia mai fresh!

7. Oxana Sârbu, Balul de Primăvară 2015

Culorile „obișnuite” nu determină în niciun fel frumusețea rochiei. Probabil, cînd își alegea ținuta, Oxana Sârbu a fost ghidată anume de această regulă. Culorile maro și bej, „împletite” într-o rochie stilată – pot fi impresionante!

8. Ola Tabu, Balul de Primăvară 2016

Dacă pentru unele femei eleganța înseamnă croială simplă, atunci pentru Ola Tabu – una îndrăzneață și neobișnuită! Oricare i-ar fi fost așteptările – i-a reușit!

9. Aura, Balul de Primăvară 2016

Anul trecut, Aura a decis că primăvara vrea să se simtă regină! Rochiile clasice întotdeauna vor avea priză, de altfel, ca și femeile cu bun gust.

10. Natalia Moscalu, Balul de Primăvară 2015

Ia a ajuns să fie stilizată până a devenit....rochie! O rochie brodată, cu ornamente tradiționale și de o culoare primăvăratică, face trimitere la valori și tradiție, dar totodată își exercită rolul primordial - de a scoate în evidență femeia!

Vino la Balul de Primăvară 2017 care va avea loc pe 30 martie la Palatul Național „Nicolae Sulac”, pentru a savura dintr-o atmosferă incendiară. Femeile- cu eleganța, Carlas Dreams- cu hiturile, vor crea o sărbătoare de neuitat.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62227511405945