Septembrie 04, 2017
Natalia Rumm - Despre proceduri avansate și cosmetica favorită a starurilor din Hollywood
Gazda revistei AQUARELLE din luna septembrie este medicul cosmetolog-dermatolog, specialist în metode de injectare - Natalia Rumm.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dosar-AQ
Specializare

*medic cosmetolog-dermatolog, specialist în metode de injectare (mezoterapie, biorevitalizație, plastica de contur, lifting cu fir).

*laser-terapeut, specialist în cosmetologie hardware.

Studii

*Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie N. Testemițanu;

*Cursuri de perfecționare în Moldova și Franța.

Realizări

Laureat al Premiului AQUARELLE în nominalizarea „Cosmetologul Anului 2016”.

Locul de muncă

Filiala Clinicii Americane din Moldova sub conducerea Dr. Torchizy, Cosmetic Laser Center.

Telefon de contact
060599555

După concediul petrecut la mare rămân nu doar amintiri plăcute, dar și mici riduri, pete pigmentare, păr suprauscat, bronzul se ia cu încetul... Cum e posibil rapid să-ți revii?

Pentru început trebuie de accentuat, că sunt semne temporare și nu merită să ne întristăm. În timpul săptămânii, când pielea se va deprinde cu clima de aici, se poate de dus în vizită la cosmetolog după „o porție de frumusețe”. Recomand proceduri pentru pentru restaurarea și tonifierea pielii: serumuri, măști, la fel și utilajele cosmetologice, bazate pe urmărirea substanțelor active.

Curățarea fieții vă ajută să scăpați de stratul de piele keratinizat și să exfoliați pielea nedorită, dacă persistă. În așa mod următoarele mijloace cosmetologice vor pătrunde fără obstacole și vor funcționa la un nivel mai profund. E important de cunoscut: dacă aveți o piele sensibilă, nu sunt permise procedurile, care traumează stratul superior. În afară de procedurile pentru îngrijire pot recomanda masajul fieții, datorită cărei pielea se umple cu oxigen și se îmbunătățește circuitul de celule. Se permite de apelat la micronidling (mezoroller). În timpul rulării rola perforează (împunge) pielea până la straturi adânci, formând o mulțime de microcanale, substanțele necesare pătrund în adâncul pielii, ceea ce se consideră mult mai efectiv, decât alte proceduri cosmetice obișnuite. La fel toamna recomand peelingul, dar nu mai devreme de sfârșitul lui septembrie (acum soarele încă este activ). Pentru umidificarea pielii se potrivesc acizii ANA: lactici, de migdale. Acidul lactic hidratează pielea și se finalizează cu un efect lucios, dar de migdale – unul mat. De aceea alegerea vă aparține.

Ne vom focusa atenția la procedurile pentru toamnă. Numiți top-ul vostru cu procedurile efective.
Toamna, într-o oarecare măsură se consideră să fie începutul unui nou an în sensul deplin al acestui cuvânt: școala, universitatea, moda și chiar cosmetologia. În cosmetologia contemporană sunt multe metode, proceduri dificile care reîntorc pielii tinerețea și elasticitatea. Una dintre ele este mezoradiess. Pentru corecția buzelor, nasului, părților de corp ce îmbătrânesc este îndeajuns doar o sesiune. Reîmprospătarea se îndeplinește datorită fortificării obținerii colagenului propriu, astfel se micșorează numărul ridurilor și faldurilor, se mărește elasticitatea pielii.

Bioarmificarea feții – una dintre procedurile populare cosmetologice, care după eficacitate puțin îi cedează întinderii chirurgicale, dar oricum se îndeplinește în condiții ambulatorice, ușor se schimbă locul și nu eficiența de a funcționa normal. Ea este recomandată la primele simptome de ptoză gravitațională a pielii faciale (când se spune că „fața s-a dus”). Aceasta este o variantă optimală, atunci când rezultatul biorevitilizării și a peeling-ului nu mai satisface femeia, și motive serioase pentru operație plastică lipsesc.

3D – mezoniție – cea mai nouă procedură în regiunea lifting-ului estetic și armificarea feții mezofunii speciale, fiind capabile să reîntoarcă pentru mult timp un contur facial bine accentuat.

 

Dvs. vizitați activ seminare profesionale, congrese. Relatați despre ultima experiență interesantă.
Congresul AMWC 2017, petrecut în aprilie, la Monaco – o ceremonie importantă pentru doctorii medicinei estetice din toată lumea. Toate zilele la congres au fost încărcate. Au fost 4 etaje pline cu peste 300 de companii internaționale, care prezentau cele mai noi produse, tehnologii și servicii.

Profesorul Iana Iațkovskaia a prezentat la congres o cuvântare cu tema: „Caracteristicile botulinoterapiei a părții faciale, a treia la număr și platismei” pezentând procedura corecției combinate în zona urechii. Conducătorii specialiștilor de medicină estetică europeană și rusă au arătat un mare interes față de prezentarea sa, și eu nu sunt excepție. Eu eram nespus de bucuroasă să comunic cu ea personal.

Aici, la Monaco, eu m-am cunoscut cu Dr. Tiago Freire, care investighează procesul îmbătrânirii și cum acesta acționează la sănătate și la starea pielii. El a absolvit cu perfecțiune Universitatea Rusă a Prieteniei între Popoare, a primit titlul de doctor în medicină, membru în Academia Americană de Medicină Anti-îmbătrânire și Regenerare, a luat parte în al treilea Congres AMWC Europei de Est la medicină estetică și îmbătrânire în Moscova și în alte diverse forumuri de știință, participă activ în crearea produselor noi pentru îngrijirea tenului. Cu mândrie vreau să evidențiez, că Tiago Freire a creat gelul-peeling senzațional „24-carate de aur”. Gelul-peeling de lux cu bucăți adevărate de aur face minuni chiar la cea mai sensibilă sau traumată față. Curând în Moldova se va petrece prezentarea grandiosului produs!

Noi cu Tiago am devenit prieteni buni și parteneri în business. Datorită acestui fapt în Moldova a apărut gamă de cosmetică exclusivă de Lux EMK, de care se folosește așa staruri ca Madonna, Eva Longoria, Naomi Campbell, Victoria Beckham ș.a.

Dr. Tiago Freire

Povestiți-ne despre EMK. Care sunt prerogativele acestei game de produse cosmetice?
Denumirea brandului American pentru îngrijira tenului EMK provine de la numele fondatoarei mărcii profesorului Emily Karsh, una dintre primii cercetători a trăsăturilor placentei. Ea a început să creeze rețete pentru producția EMK în anii ’70, în Beverly-Hills. Cercetările și inovațiile ei au ajutat-o să îndeplinească o mulțime de descoperiri revoluționare în această sferă. Compania EMK a devenit lider în sfera de producție anti-îmbătrânire pentru îngrijirea tenului pe bază de proteina placentară din legume. Această cosmetică este pentru cei care iubesc și prețuiesc ceea ce este natural, produse prețioase biologice. Rezultatele în urma utilizării EMK întrec chiar unele proceduri din medicina estetică. Cosmetica foarte des se întrebuințează la restabilirea și la regenerarea tenului în perioadele de după procedură și după operație. Cel mai popular produs EMK – sera. Naomi Campbell spune că fără de acest produs, ea nu ar fi putut trăi nici măcar o zi.

Mereu este interesant, ce face însăși specialistul pentru a păstra tinerețea și frumusețea?
Iată și lista mea „do list”. Peelingul chimic – perfect ajută la tenul deteriorat, are efectul de hidratare, micșorează adâncimea ridurilor. Curățarea pielii faciale – proceduri, care ajută pozitiv tenului și stării lui, îl întinerește și-l face mai frumos. Mezoterapia presupune injectarea cocktail-urilor de hidratare sub piele, ce conțin vitamine, tot așa și acidul hialuronic împreună cu alte microelemente folositoare. Biorevitalizația – identificarea soluțiilor cu ajutorul introducerii în interiorul dermei acidului hialuronic. Anume acest component se pierde de la aerul uscat de vară. Ceea ce depinde de îngrijirea acasă, acum, sigur că folosesc cosmetica EMK.

Dvs. aveți vreo dorință profesională?
Eu sunt așa de concentrată asupra lucrului pe care-l fac, încât acasă citesc literatură profesională, să fi avut posibilitate, avea să și înnoptez la clinică. (Zâmbește.) Dacă ai ales această specialitate, trebuie să te obligi în faptul că toată viața vei avansa pe plan profesional, ca să fii în rând cu timpul. Azi noi toți ne silim să ne menținem tineri și arătoși, dar cunoașterea tuturor secretelor profesionale îmi oferă șansa să mențin aceste aspirații ale femeilor, să rezolv problemele lor, dar câteodată să și să realizez dorințele în realitate.

Eu îmi iubesc serviciul meu, sunt satisfăcută de alegerea mea de viață și de carieră, am în plan să mă dezvolt și în continuu. Sunt sigură că pot face mult pentru clienții mei. Eu am o dorință mare – să creez o rețea de clinici, să realizez programe de autor și metodice. Orientirul meu la acest capitol este Iana Alexandrovna Iuțkovskaia.

Dacă vă reușește să aveți o zi liberă, cum o petreceți?
Eu am o fiică și un fiu, fiecare minut liber din graficul meu, eu le-o dedic lor. Copiilor le dedic weekend-ul, ei au nevoie să-și lese undeva energia. (Râde.) Noi cu toată familia mergem la bazin, la centre sportive, patinaj, putem merge la aquapark sau să ne plimbăm în afara orașului să călărim. Cea mai bună metodă de a recrea conștiința – călătoria. Când în mână ai un aparat foto observi mult mai mult interesantul și frumosul din jurul tău.

Care e părerea Dvs. pentru ce este cea mai potrivită luna septembrie?
Toamna naște frumusețea! Aceasta este cea mai bună determinare în cosmetologie. Apar multe posibilități pentru creație în muncă. Pentru mine, în domeniul meu este un nou an: noi însărcinări, planuri și hotărâri, o nouă treaptă de creștere și dezvoltare, timpul realizării celor gândite, noi drumuri, congrese și cunoștințe noi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7234799861908