Noiembrie 15, 2017
"Moldovision" sau cum au sărbătorit SunStroke Project 10 ani
Aseară, în capitală a avut loc un concert de zile mari. Formația, care a adus faima Moldovei la Eurovision 2017 - SunStroke Project, au sărbătorit 10 ani. Concertul a avut loc pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Concertul a fost extraordinar, iar la eveniment au fost chemate multe staruri de la Eurovision 2017, din întreaga Europă. A fost un concert de zile mari. Un fel de "Moldovision".

Primii pe scenă au evoluat băieții de la SunStroke Project, alături de Olia Tira, interpretând piesa "Run Away", single-ul cu care au participat la concursul Eurovision 2010.

 

Fotografia postată de Olia Lia.

 

 Pe scenă au evoluat reprezentanții de la Eurovision din țări precum Suedia, Norvegia, Elveția, Spania, Belaus, Muntenegru, România, Azerbaijan, Armenia, Israel. Fiecare interpret a ales să cânte câte două piese, una de la Eurovision și una opțională. Astfel, au fost interpretate piese din repertoriul lui Beyonce, The weekend, dar și piese tradiționale din Belarus.

 

Fotografia postată de Anastasia Dnestreanskaia.

 

La eveniment au fost prezente multe vedete autohtone, care au venit să-i susțină pe băieții de la SunStroke Project. Cireașa de pe tort a fost piesa "Hey mamma" care i-a poziționat pe băieții de la SunStroke Project pe poziția a 3-a, la Eurovision Song Contest 2017. A fost un concert istoric, iar publicul a rămas extrem de inspirat. Le dorim băieților mult succes în continuare, și, la mulți ani!!!

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.4457697868347