Martie 16, 2018
Melania Trump într-o rochie de culoarea verde. Vezi cât de bine îi stă vedetei în această ținută!
Mereu rafinată și elegantă, Prima Doamnă a Americii a apărut la braț cu Donald Trump la un eveniment purtând o ținută de culoarea verde crud.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă se zvonea că cei doi vor să se despartă, Melania și Donald Trump au apărut împreună la ceremonia de primire a prim-ministrului Irlandei, Leo Varadka. Pentru acest eveniment, Melania a ales să poarte o rochie de culoarea verde, o culoare emblematică pentru irlandezi. Pe lângă faptul că a purtat o rochie aprinsă la culoarea, de asenemea, această rochie avea pe ea un imprimeu de leopard. Prima Doamnă le-a adus un omagiu irlandezilor, optând pentru această rochie, căci mâine, 17 martie va fi St. Patrick Day, una din cele mai importante sărbători a poporului irlandez.

 

 

Amintim că, Prima Doamnă a Americii s-a născut pe data de 26 aprilie 1970, în Slovenia. Ea a activat în lumea modelingului, în calitate de model, dar și în calitate de designer vestimentar. Melania a devenit soția lui Donald Trump în anul 2005, la șase ani după ce și-au început relația.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57006883621216