Martie 24, 2017
Mega premieră Carla`s Dreams cu noua piesă
Avem o nouă ocazie de a ne bucura pentru conaționalii noștri talentați și iubiți. Trupa Carla`s Dreams a lansat un nou videoclip.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O săptămână în urmă au apărut zvonuri că în sectorul Buiucani al capitalei, artiștii moldoveni și regizorul de film Roman Burlaca filmează un nou videoclip. Într-un depozit abandonat, mulți dintre obișnuiții rezidenți ai orașului au văzut un grup de tineri îmbrăcați în negru sub marca Carla`s Dreams. Membrii trupei anterior nu au oferit nici o informație publicului, despre un oarecare videoclip preventiv.

Iar ieri, la 23 martie, pe pagina lor de pe Facebook băieții au publicat videoclipul oficial, comentând astfel: „Uneori, dialogul intern, oricare ar fi natura acestuia, este mai important decat un dialog public
Uneori, o pozitie se sculpteaza prin perioade cu multe dialoguri de acest fel 
Si mai e ceva... Dar asta e la mintea fiecaruia. Ceea ce stim sigur este ca multi dintre cei care vor citi acest post, pe aceasta pagina, ne vor intelege exact cum ne dorim.”

Reamintim că în urmă cu doar două săptămâni Carla`s Dreams a prezentat clipul „Dragostea din plic», care a strâns deja 2,5 mln. vizualizări.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.3016498088837