Septembrie 20, 2017
Lumea mea: Cornelia Ștefăneț
În această lună am decis să descoperim lumea Corneliei Ștefăneț, cea mai stilată artistă din showbiz-ul autohton. Fiecare prestație scenică a sa reprezintă o adevărată capodoperă de artă. Cu toate acestea și în viața de zi cu zi Cornelia își manifestă deosebit stilul său vestimentar, iar accesoriile drăguțe mereu îi creează un look excepțional.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rochiile: Ținuta pentru concursul “Eurovision 2017” o ador extrem de mult, ea a fost creată de către designerul autohton Lokovetzki Dana. Atrageți atenția la această nemaipomenită muncă manuală. Toate scenele optează pentru modele de îmbrăcăminte clasică în nuanțe pastelate. Această rochie se potrivește perfect garderobei mele.

 

Parfumul: Deodată ce timpul de afară va fi mai răcoros mă voi întoarce la iubitul meu Giorgio Armani, dar deocamdată eu optez pentru L'Imperatrice D&G, Corpul Burberry, Acqua Di Gioia Giorgio Armani.

 

Cărți: Coperta cărții pe care o citesc acum neapărat o învelesc într-o stofă. Acum, cartea pe care am îmbrăcat-o se numește "Bărbații sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus", autorul cărții este psihologul John Gray. Iar alături de ea sunt cele mai interesante cărți pe care le-am citit recent.

 

Acesoriile: Accesoriile sunt cea mai mare slăbiciune a mea. Eu nu pot să ies din casă fără cercei și câteva brățări. Iar cel mai în trend accesoriu este brățara Pandora, aproape că nu o scot de pe mână, este cadoul soțului meu.

 

Ceasurile: Ceasul face parte din cele mai preferate accesorii. Când am vizitat Londra îi căutam un ceas de mână soțului meu Marcel, totodată mi-am achiziționat și mie un ceas Daisy Dixon.

 

Gențile: După nașterea Alexandrei, mâinile mele sunt mereu ocupate cu hăinuțele, jucăriile ei sau cu sacoșe din acest motiv pentru mine aleg modele de genți mai micuțe. Aproximativ tot, începând cu haine și ajungând la încălțăminte îmi procur de la noi din țară, din magazinul Florence Style. Această gentuță albastră a juns la mine tocmai din Spania, un cadou de la prietena mea.

 

Încălțămintea: Iubesc încălțămintea pe toc. Sandalele Zara sunt ultima mea achiziție, încă nu am reușit să le port. Iar modelul de la Wilady a devenit cel mai solicitat în acest sezon, îl voi purta până în ultima zi caldă!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96765756607056