Decembrie 06, 2016
Lumea Maiei Visterniceanu - redactorul-șef al portalului de știri Realitatea
Eroina rubricii Lumea Mea este stăpână pe sine, cunoaște prețul timpului și știe să-l gestioneze perfect. Despre gadgeturile favorite și despre stilul universal, ne-a povestit Maia Visterniceanu — redactorul-șef al portalului de știri Realitatea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Bijuterii

Inelul de logodnă și verigheta sunt singurele ”bijuterii” care le port mereu cu o mare mândrie și care au pentru mine o semnificație aparte. Restul sunt doar niște accesorii.

2. Tehnică

MacBook-ul și telefonul e tot de ce am nevoie ca să lucrez, de aceea eu nu-mi imaginez viața fără ele. Ador tehnica Apple care pe lângă eficiență e și atât de frumoasă.

Brățara inteligentă Fitbit mi-a dăruit-o soțul meu acum câteva luni și sunt uimită cât de mult mă motivează să fac mișcare, să dorm suficient și să am grijă de sănătatea mea.

3. Parfum

Preferatul meu este ”Si” de mai mulți ani și nu îl voi schimba probabil atâta timp cât se va produce. Atât versiunea simplă cât și cea din poză, intens. Persoanele din jurul meu deja recunosc acest miros și mereu zic ”parfumul Maiei”.

4. Haine

Piesa preferată din garderoba mea este cămașa, în special albă, asta e un fel de ”little black dress” pentru mine. Cămașa poate fi asortată cu orice și în multe stiluri, în orice anotimp al anului. Orice aș căuta să cumpăr într-un magazin, ajung la cămăși.


Restul interviului îl puteți citi în revista AQUARELLE din luna decembrie



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88022541999817