Mai 22, 2017
Lilu: „îmi trăiesc viaţa mea, nu viaţa pe care mulţi şi-o imaginează că o am”
Prezentatoarea TV, Lilia Ojovan sau precum i se mai spune - Lilu, a publicat astăzi pe blogul său un articol plin de sinceritate. Aceasta își exprimă părerea despre comentariile primite la o poză pe care a postat-o recent.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lilu a publicat pe blogul său un articol în care își spune opinia față de comentariile primite la o poză, în care apare nemachiată. „Iaca așa… complimente am colectat după ce am postat o poza, în care nu sunt machiată, sunt foarte obosită și mult prea nedormită” - a scris prezentatoarea TV. 

De asemenea, Lilu, a adăugat: „Acest mesaj e în susținerea tuturor mămicilor, care se uită în oglindă și nu sunt mulțumite de felul în care arată, pentru cele care nu au oameni care să le încurajeze, care sa le spună că au ochi frumoși şi zâmbet nemaipomenit”.

Lilu a scris despre faptul că oricare mămică arată la fel - obosită și puțin dormită. „Asta e viața mea, asta sunt eu. Pe lângă cea care mă cunoașteți, sunt mamă. Iar o mama pe cât este de fericită pe atât e şi obosită. Aceasta e faţa mea, după o noapte de nesomn, după oboseala acumulată, după niște certuri, după niște porții sănătoase de descurajări. E fața pe care nu o ascund, de ce aş face-o? Ar însemna să mint, atât pe mine cât și pe cei din jur. Și cat poți să te minți?”. 

În finalul textului prezentatoarea a lăsat un mesaj de încurajare pentru toate mămicile: „Dragele mele, sunteți frumoase prin dedicația cu care va Creșteți copiii. Sunteți minunate prin efortul de a le face pe toate. Sunteți atât de puternice ca rezistați printre atât de mulți oameni care vă taie aripile. Și haideți sa ne spunem mai des unor altora cuvinte frumoase, pentru că cele mai frumoase trucuri de machiaj sunt complimentele. Ajunge să  aruncăm unele în altele cu glod. Prin noi, lumea poate deveni un loc mai bun pentru copiii noștri”. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7897367477417