Iunie 14, 2017
Lidia Fecioru: Cele trei legi ale îndeplinirii dorințelor!
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că există trei reguli pe care trebuie să le respecți cu sfințenie dacă vrei să ai o viață bună și prosperă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Legea comenzii

Trebuie să formulezi clar ce vrei. Este foarte important să spui exact ce vrei. Gândurile noastre sunt cele mai importante. Când ceri ceva, trebuie să ceri foarte strict, fix. Când spuneam că pui banuțul în căniță și ceri un singur gând, la fel trebuie să faci și acum: o singură dorință, un singur gând. Trebuie să comenzi și să ceri. Nu trebuie să facem multe polologhii. Nu ne oprește nimeni să spunem o rugăciune la asta. Nu ne oprește nimeni sa îl rugăm și pe Dumnezeu să ne ajute.

2. Legea zeciuielii

Acolo există Dumnezeu. Trebuie să-ți plătești partenerul de afaceri, iar partenerul tău de afaceri atunci când ești singur este Dumnezeu. Plătești ajutând pe cineva, dând zeciuiala din ce ai făcut tu. Este important să o faci pentru ca banii să rămână la tine.

3. Legea bunăvoinței

Indiferent de câți bani ai avea, trebuie să faci bine celor din jur pentru ca banii să rămână la tine. Este și cazul celor care fac voluntariat. Dăruiesc fără să știe nimeni. Trebuie să trăiești în armonie cu ceilalți. Nu se gândesc la ei pentru că știu că lor oricum le merge foarte bine. De unde dai, Dumnezeu da înzecit", a spus bioenergoterapeutul de peste Prut - Lidia Fecioru, în cadrul unei emisiuni difuzată de post TV din România. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62190055847168