August 17, 2017
Leonardo DiCaprio are o noua iubita. Cine-i ea?
In presa internationala se zvoneste ca Leonardo DiCaprio are o noua iubita – si, de data aceasta nu vorbim despre un model cu parul blond.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Daca stii cate ceva despre viata amoroasa a lui Leonardo DiCaprio, probabil stii si ca majoritatea iubitelor sale au fost blonde (pe lista sa s-au regasit Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Nina Agdal – si multe altele).

Acum, se pare ca actorul a pus ochii pe o alta tanara care nu este blonda, ci satena – insa tot model este.

Se pare ca actorul a petrecut mai mult timp impreuna cu modelul german in varsta de 23 de ani, Lorena Rae. Au fost vazuti recent luand pranzul impreuna in New York. Un martor a spus ca cei doi par a fi impreuna, iar Leonardo DiCaprio a incercat sa se ascunda de ochii curiosilor purtand o sapca.

 

 

Potrivit unor surse, Leonardo DiCaprio si Rae “sunt prieteni de ceva vreme”. Acestia au fost vazuti si in luna mai impreuna, la o petrecere in Monaco, dar si la o petrecere pe yacht in St. Tropez in luna iulie.

Rae inca nu a raspuns la zvonurilor legate de relatia lor, dar un reprezentat al lui DiCaprio a spus ca “cei doi nu se intalnesc”.

Daca cei doi chiar sunt impreuna, Rae va fi prima iubita satena a actorului. S-au auzit de asemnea zvonuri ca DiCaprio ar fi iesit cu Helena Christensen, Bijou Philips si Rihanna.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52667808532715