Ianuarie 17, 2018
Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au reîntâlnit după despărțire
Adela Popescu și fostul său iubit, Dan Bordeianu s-au întâlnit după ani de zile de la dureroasa lor despărțire, pe platoul emisiunii, pe care Adela o prezintă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toți am fost martorii iubirii dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu, care s-a iscat pe platourile de filmare a primei telenovele românești, "Numai iubirea". Jucând un cuplu în telenovelă, cei doi, în scurt timp, s-au îndrăgostit unul de celălalt, și au ajuns să formeze un cuplu nu doar pe ecrane, dar și-n viața reală. 

 

Картинки по запросу adela popescu si dan bordeianu

 

Timp de trei ani, Adela și Dan au fost împreună, și au jucat în trei telenovele românești, precum, "Numai iubirea", "Lacrimi de iubire" și "Iubire ca-n filme", după care, actorul Dan Bordeianu s-a retras din lumea televizată. Adela și Dan s-au despărțit din cauza infidelității. Actorul ar fi înșelat-o pe Adela Popescu cu o brunetă, chiar pe platourile de filmare.

 

Картинки по запросу adela popescu si dan bordeianu

 

Dan Bordeianu a fost invitat la emisiunea Adelei, din cauza că sora acestuia a suferit de cancer. Acum, însă, ea a învins boala incurabilă, și a povestit prin ce a trecut în urma tratamentului. 

 

Картинки по запросу dan bordeianu si oana sorescu

 

Fostul cuplu celebru, Adela Popescu și Dan Bordeianu și-au adresat câteva întrebări, și s-au privit pentru prima dată în ochi după dureroasa despărțire. Întâlnirea a fost una memorabilă. Cei doi s-au iubit cu adevărat, chiar dacă despărțirea lor a fost crudă.

 

Похожее изображение

Картинки по запросу dan bordeianu si adela popescu vorbeste lumea

 

Ieri, la TV, Dan Bordeianu nu-și putea stăpâni emoțiile, văzându-se acest lucru și-n emisia directă a emisiunii. Adela s-a ținut calm, și s-a descurcat de minune la prezentarea emisiunii. Adela și Dan nu s-au văzut de 11 ani, așa că, la sigur, a fost o întâlnire ce i-a zguduit pe amândoi.

 

Картинки по запросу adela popescu si dan bordeianu lacrimi de iubire

 

În prezent, Adela Popescu este căsătorită cu actorul Radu Vâlcan, și au împreună un copilaș, pe numele Alexandru. Și Dan Bordeianu este căsătorit, cu Teodora Bordeianu, și au împreună o fetiță.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.7955462932587