Februarie 03, 2017
Îndrăzneşte să călătoreşti
Chiar dacă nici nu conştientizăm, călătoriile aduc o serie de avantaje în viaţa noastră. Printre beneficii se numeră: sporirea încrederii în sine, creşterea creativităţii, eliberarea de stres sau colecţionarea amintirilor preţioase. Mulţi dintre noi îşi doresc să călătorească, dar renunţă la idee, deoarece consideră acest lucru fie costisitor, fie complicat. Pentru a-ţi demonstra contrariul, venim cu niște soluţii pentru tine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Renunţă la scuze şi acţionează!

Sparge bariera psihologică şi acţionează! Nu mai jindui după broşurile, blogurile sau pozele din voyage care par desprinse din poveste. Renunţă la gândurile: “E prea scump”, “E prea complicat”, “N-am să mă descurc”- totul e cu putinţă dacă îţi doreşti ceva cu adevărat. Viaţa e prea scurtă, pentru a avea aceeaşi rutină şi a te plânge pe ea.

Începe cu lucruri simple

Pentru a sparge gheaţa şi a călători, începe cu explorarea ţinuturilor simple. Spre exemplu, locurile turistice care ţi se par fascinante în ţara ta şi în care nu ai mai fost. Aşa că în loc să dormi mai mult în weekend, trezeşte-te mai dimineaţă, ia-ţi prietenii şi porneşte la drum, descoperindu-ţi în primul rând ţara!

Aruncă prejudecăţile la gunoi

Nu ai discutat cu ei niciodată şi nu i-ai cunoscut, însă cineva tot ca tine ţi-a spus că ruşii beau mult, englezii sunt aroganţi, americanii sunt falşi sau că bulgarii sunt hoţi. Cu siguranţă trebuie să fii atentă când porneşti într-o călătorie, dar nici să crezi toate preconcepţiile care ţi se spun. Când vei porni singură la drum, vei înţelege că fiecare ţară îşi are farmecul său, energia sa şi că poţi descoperi oameni minunaţi acolo.

Transformă-ţi zilele de concediu şi odihnă în călătorii

Obosiţi după o săptămână plină de muncă, noi alegem în weekend să ne tolănim în faţa TV-ului, să privim filme şi să stăm practic toată ziua acasă. Când începe din nou serviciul, visăm însă să călătorim, să fim în altă parte şi să cunoaştem destinaţii noi. Dacă ai nevoie de energie cu adevărat, atunci nu te lenevi în weekenduri şi explorează ţinuturile noi. Nu crede că asemenea călătorii te fac mai obosit. Din contra, nimic nu-ţi încarcă mai bine bateriile, decât un weekend revigorant, cu aer curat, imagini noi, departe de rutina zilnică.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66327714920044