August 07, 2017
În doi: Dmitrii și Aliona Sergheev
Dmitrii Sergheev aduce în Chișinău cei mai renumiți și îndrăgiți artiști

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

El este cel care a susținut băieții de la SunStroke Project la Eurovision și de mulți ani este imaginea Bis-Concert. Este un bun familist și tată a doi copii. Despre fiul Artiom și fiica Alice, clipele fericite și momentele de criză vorbim cu Dmitrii și Aliona Sergheev - unul din cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton.

 

 

Școală, circ, hormoni

Dmitrii

Ne-am cunoscut pe când aveam unsprezece ani. Părinții noștri erau prieteni de familie, așa încât noi ne vedeam doar la sărbători, atunci când maturii se adunau. Alergam, pălăvrăgeam, ne jucam de-a școala...

Aliona

Îmi amintec, Dima avea pantaloni în carouri cu bretele cusute, acum copiii nu mai poartă așa ceva. El alerga cu o riglă în mână și îi alinia pe toți. (Zâmbesc)

Atunci abia ne mutaserăm în Chișinău (tata era militar, iar noi permanent ne mutam în locurile unde își efectua misiunea). Acestea sunt primele întâlniri. Din moment ce Dima a împlinit vârsta de 16 ani, relațiile noastre s-au schimbat. Probabil, s-a întâmplat o explozie hormonală și Dima a decis, ca eu să fiu elementul pasiunii. (Zâmbește)

Continuarea interviului o găsiți în revista AQUARELLE (iulie-august 2017)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69650983810425