Mai 24, 2017
În căutarea job-ului perfect
Într-un oarecare moment din viață, oricine ajunge a fi în căutarea unui post de muncă, fie că ești tânăr specialist sau pur și simplu ai decis să îți schimbi domeniul de activitate sau să-ți schimbi viața și să începi a lucra acolo unde mereu ai visat. Motivele sunt diferite, dar la toți apar multe întrebări în procesul de căutare a unui job.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sciem CV-ul

Înainte de a căuta un post de muncă corespunzător trebuie să ne scriem un CV personal corect. Din prima spunem că este imposibil să creezi un CV „ideal”, doar fiecare potențial angajator are impresiile sale despre persoana care va lucra în compania sa la un post concret. 
Cu toate acestea, sunt unele criterii pe care ar fi de dorit să le îndeplinești în crearea CV-ului tău: studiile, stagiul de muncă, studii adăugătoare(cursuri), capacitățile și abilitățile și, desigur, datele de contact. De asemenea pot fi indicate și alte date, după dorința proprie. Îți poți crea singur o anchetă sau să descarci una gata de pe internet și pe care, pur și simplu, să o îndeplinești.

Trebuie să adaugi fotografii în CV? Mulți angajatori spun despre necesitatea fotografiilor în CV, dar chiar dacă aceștia nu spun despre asta, fotografia trebuie să fie cuprinsă în CV. Chiar nu te iubești pe tine însuți întrucât nu ai măcar o fotografie „decentă”? CV-ul tău va fi mult mai observabil dacă acesta va cuprinde și o fotografie. 

...

Ctește mai mult în revista AQUARELLE MAI 2017



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54153156280518