August 02, 2017
Iată filmulețul care ne va reprezenta țara la "Novaya Volna"
Este lucru știut! Moldova va fi reprezentată la “Novaya Volna-2017” de către DoReDos. În videoul de promovare, trupa a pus accent pe valorile naționale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tinerii au fost selectați din sute de participanți să ne reprezinte țara la Concursul Internațional de Muzică “Novaya Volna-2017”, care va avea loc la Soci, în perioada 8-14 septembrie. Formația a publicat, pe pagina de facebook, promo-videoul pentru acest concurs.

Membrii trupei au ales să filmeze la Orheiul Vechi și au desi să prezinte ospitalitatea și tradițiile moldovenești prin bucatele noastre naționale și locurile pitorești din țara noastră.Fundalul care însoțește videoul este însăși piesa “Funny Folk”, pe care o vor interpreta la acest prestigios concurs.


“Anul acesta participarea în acest concurs va fi organizată sub patronajul Președintelui Republicii Moldova”, a menționat șeful statului pe pagina sa de facebook.

Amintim că, în 2014, DoReDos au obținut marele premiu la Festivalului Internațional George Grigoriu, Brăila, iar în 2016 au participat la XFactor, România.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91274833679199