Septembrie 01, 2017
Grăbește-te să te înregistrezi în concurs "Fii fata de pe coperta AQUARELLE-2017!"
Dacă ești talentată, deșteaptă, frumoasă și descurcăreață, atunci chiar tu meriți să fii fata de pe coperta Primei Reviste pentru Femei din Moldova!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru participare ai nevoie de:

1. Până pe 10 octombrie — încarcă o fotografie pe site-ul aquarelle.md și relatează-ne despre tine: vârsta, ocupația (student sau angajat) și de ce îți dorești să ajungi pe coperta AQUARELLE. Nu uita să ne lași datele tale de contact.

2. Cele mai carismatice participante vor fi invitate la casting, în redacția revistei AQUARELLE. Desigur, ai posibilitatea să ajungi chiar tu la casting și să ai șansa de a participa la unul din cele mai frumoase concursuri ale țării!

3. Fotografiile participantelor vor fi publicate pe site, după ce aceastea vor fi acceptate de redactorul site-lui www.aquarelle.md, până la începutul concursului. Cititorii revistei și a siteului vor putea vota pentru favorita sa.

Nu rata șansa ta! Afirmă-te și lasă să te cunoasă o lume întreagă! Uimește-ți cunoștințele și prietenii! Și nu uita, trofeul cel mare este — apariția pe coperta revistei tale preferate!

Voting-ul va dura până pe 10 octombrie, la 15:00. Succes!

Va fi super!!!​ smiley



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50737619400024