Noiembrie 07, 2016
Ghivece pentru flori: 10 Handmade idei pentru interiorul casei tale
Ce fac oamenii pentru interiorul casei lor cu mainile proprii întotdeauna va arăta deosebit și va da un farmec deosebit locuinței. Ghivecele pentru flori din casa ta, vor reflecta caracterul și obiceiurile pe care le aveți iar cele mai bune idei de decor le aflați de la redactia aquarelle.md

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Pânză de sac. Pânza din saci este un material des folosit și un instrument de care te poți folosi cu ușurință în decorarea ghivecilor din casa ta. Încearcă diversele opțiuni care pot completa decorul: flori, pietre, panglici.

2. Dantela. În cazul în care pânza din sac nu este ceea ce îți dorești sau nu este pe placul tău pentru a-ți decora ghivecele, ți se pare de exemplu, că este prea aspră, poți încerca ca bază pentru ghivece, dantela. Din dantelă poți obține ghivece deosebite, potrivite oricărui stil de interior. 

3. Materiale textile. Aceste materiale pot fi refolosite, din hanele sau materialele pe care nu le mai folosești în casă, din mâinicile unui pulover vechi sau din șosete colorate. 

4. Materiale tricotate. În cazul în care aveți abilitatea să tricotați unele materiale pentru decorarea ghivecelor, va da un alt aer locuinței tale. Utilizându-le vei da un aer unic și colorat creațiilor tale.

5. Frânghia. Decorul ghivecelor poate fi unic utilizând frânghia legată în jurul lui, țesut din cânepă, împletit din scoarță de tei sau scoarță de mesteacăn.

6. Sticlă. Poți decora un ghiveci pentru flori cu sticlă, ascunzând astfel o fisură sau un mic defect. De asemenea, opțiunea este să decorezi astfel întreg ghiveciul, pentru a fi deosebit și atractiv.

7. Ghivecele sparte. Nu te grăbi să arunci ghivecele care s-au spart, ele pot fi recondiționate, în special cele de dimensiuni  mari. Poți desfășura o întreagă expoziție recondiționând ghivecele sparte  întrucât ele supraviețuiesc în orice condiții. 

8. Vinil-urile vechi. Nu îți face timp să arunci discurile vechi de vinil. Cu ajutorul altor materiale poți cu ușurință să decorezi sau chiar să contruiești niște ghivece unice. 

9. Serviciile bunicii. Folosește-te de obiectele bunicii, precum, boluri pentru zahăr, ceainice sau alte elemente vechi, care necesită o puțină atenție care vor crea o atmosferă unică în locuința ta.

10. Candelabre și plafoane. Din vechile plafoane de iluminat și candelabre poți cu ușurință crea ghivece noi cu un design deosebit. Alături de acestea poți folosi o multitudine de alte elemente, precum, panglici, steluțe, inimi, sau doar le puteți vopsi, simplu într-o culoare aurie sau argintie. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8879930973053