Septembrie 08, 2017
Generația NEXT: Who run the world? GIRLS
Who run the world? GIRLS! - așa cântă Beyonce, și noi o susținem. AQUARELLE - 14 ani! Pentru revistă ilustrată asta nu-i puțin, dar și pentru o viață simplă, la fel. În această perioadă, în Moldova a crescut o nouă generație de cititoare – fete deștepte, frumoase, curajoase și talentate. Ele sunt foarte populare, și dacă nu voi, păi copiii voștri la sigur că le cunosc! Fetelor, noi vă ținem pumnii!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Emilia Jereghi

Viitorul micuței Emi, născută în familie celebră și creativă, a fost sortit. Din fericire, micuța din primele zile cu plăcere poza fotografilor, adora camerele și scena. S-a filmat în cel mai popular film al cinematografului moldovenesc „Milika”. Se ocupă cu baletul și cu șahul.

AQ-info

*În anul 2015 pe ecrane a apărut filmul Milika cu Emilia Jereghi în rolul principal.

*Prezentatoarea TV Moldova 1 („Noapte bună, copii”, Magazinul Copiilor)

 

Cine te-a ajutat să-ți descoperi talentul?

Regizorul meu personal este Valeriu Jereghi! (Zâmbește.)

 

Ții minte prima experiență proprie profesională?

Prima dată am apărut la TV când aveam un an: tatălui meu i s-a decernat o medalie, el a dat un interviu, dar eu încercam să îi iau microfonul. (Râde.) Prima apariție complexă a fost la vârsta de trei ani la Televiziunea Națională Moldova 1. Eu am luat de la tata microfonul și toată emisiunea am răspuns la toate întrebările. (Râde.)

La patru ani am devenit co-prezentatoarea emisiunii „Noapte bună, copii”, prezentând împreună cu actrița Galina Lazarenco. Pe YouTube vizionam această emisiune, m-am apropiat de tat și i-am spus: „Eu vreau să particip aici”. Noi în doi am plecat la Moldova 1, dar acolo s-a aflat că se căuta o fetiță, încât prezentatoarea anterioară a crescut. Mie mi s-a dat scenariul, eu totul am învățat, am făcut probe. Așa am nimerit la TV. (Râde.) Cu părere de rău, emisiunea nu se mai filmează, însă am trecut în echipa Magazinul Copiilor, unde acum lucrez cu plăcere.

 

Numește evenimentul profesional pentru care te mândrești.

Filmul „Milika” - cea mai importantă întâmplare din viața mea. Țin minte cum la filmări mi-am lovit genunchiul, am plâns, dar tata strigă: „Filmăm! Filmăm!”, de nevoie continuam să plâng în fața camerei. (Râde.) Cinema - rămâne cel mai mare vis al meu. Apropo, la filmări m-am cunoscut cu Anastasia Homițko, muza mea, și s-a împlinit încă un vis – eu am început să mă ocup cu baletul.

Pe cine consideri modelul de reprezentare a generației noi?

Mie mulți îmi plac, de exemplu, Carla's Dreams, ador cântecul lor Antiexemplu.

 

Olga Verbițchi

Olga Verbițchi la vârsta de 16 ani a devenit prima artistă din Moldova, care a reușit să-i întreacă pe toți concurenții și să câștige la concursul de talente X Factor România. Aceasta a fost o sensațiune pentru Moldova și România! Mentorul tinerei interprete a evoluat solistul Carla's Dreams, ceea ce este pentru generația tânără – pur simplu „cosmos”!

AQ-info

Interpretă, blogger, câștigătoarea proiectului X Factor România.

Cine te-a ajutat să-ți descoperi talentul?

Aceasta a fost în clasa a V-a, eu doar m-am transferat la altă școală, la lecția de muzică, învățătorul a atras atenție la vocea mea, a spus, că este deosebit, cu răgușeală. Eu cu fetele am participat la multe concursuri muzicale, cântam colinde de sărbătorile de iarnă, însă eu credeam că nu voi putea cânta de una singură. Însă învățătorul meu a ținut pe ideea să cânt solo, eu am început să iau parte la concursurile școlare.

Ții minte prima experiență proprie profesională?

Cumătrul meu, care la fel e din domeniul muzical, m-a convins să particip la concursul Steaua Chișinăului. Aceasta a fost prima mea evoluare pe scenă mare. Eu am luat locul doi, prima dată m-au arătat la TV – finala concursului a fost difuzată la Moldova 1. După concurs m-a observat Andrei Boaghe, m-a invitat în SIS N BRO, unde au m-am ocupat cu vocalul timp de trei ani. Nu pot să spun, că m-am simțit pregătită, dar mama m-a înscris la proiectul X Factor România, mai concret la toate proiectele posibile, pur și simplu de la acesta m-au telefonat primii. (Râde.)

Numește evenimentul profesional cu care te mândrești.

X Factor România! Mentorul meu a fost Carla's Dreams, eu am fost și rămân fana lui, îi știu toate cântecele, de aceea totul ce a fost în acest proiect – fantastic, dar Carla's Dreams – e foarte cool! El mi-a dat o mulțime de sfaturi, și sunt fericită, că el m-a ales pe mine. X Factor – e un proiect foarte cool, atmosfera te copleșește, tu pe deplin intri în creație, dar după culise stresul este cu mult mai puțin, decât este arătat pe ecrane: toți sunt buni, înțelegători, mult glumesc.

Pe cine consideri modelul de reprezentare a generației noi?

Ariana Grande. Ea nu este doar o interpretă de nerepetat, dar și o bună actriță. Am vizionat toate filmele cu participarea ei și mereu cu o mare plăcere o ascult. Foarte pozitivă și bună la suflet.

 

Iuliana Beregoi

Doar gândiți-vă, această fetiță are pe Instagram 163 000 de urmăritori, și fiecare postare adună aproape de 10 000 de aprecieri și o mulțime de comentarii. Iuliana Beregoi – idolul pentru generația nouă din Moldova.

AQ-info

Interpretă, vlogger, finalista show-lui „Vocea. Copii- 4” (Rusia).

Cine te-a ajutat să-ți descoperi talentul?

Țin minte că de la 5 ani îmi plăcea să cânt. Părinții au observat acest talent și tot timpul mi-au susținut aspirația să obțin succes în muzică. Eu am frecventat studioul Picături Muzicale, am mers la lecții de vocal și dans. La 8 ani am intrat la școala muzicală din Orhei – am învățat să cânt la fortepiano, vioară și chitară. Acum sunt bucuroasă să fac parte din familia SIS N BRO, profesorul meu de vocal – Andrei Boaghe.

Ții minte prima experiență proprie profesională?

Proiectul Next Star România, unde m-am cunoscut cu artiștii peferați și faimoși, participând pe scena visurilor.

Mie tot timpul îmi plăcea să mă fotografiez, să dansez, să cânt și să compun muzică, apoi doi ani în urmă am început să scriu pe blog. Numătul urmăritorilor creștea, unii veneau cu idei pentru blogul meu și eu am hotărât să fac carieră pe YouTube. Mie asta-mi place!

Numește evenimentul profesional pentru care te mândrești.

Show-ul „Vocea. Copii-4” (Rusia), care nu demult a avut loc. A fost o experiență de neuitat, o provocare adevărată pentru mine, și o fericire pentru mine, că jurații și publicul m-au apreciat la nivel. În decursul show-lui am interpretat în română cântecul Lupii (versiunea interpretei ADDA). Pe scenă am evoluat într-un costum național stilizat. Toată sala și jurații aplaudau. Acesta este unul dintre cele mai frumoase și emoționate momente în viața mea. Eu mă mândresc că sunt moldoveancă, foarte tare-mi iubeasc țara noastră și visez să o fac celebră.

Pe cine consideri modelul de reprezentare a generației noi?

Ariana Grande. Acesta este idolul meu, interpreta mea favorită. Eu îi cunosc toate cântecele și visez să devin ca ea.

 

Ionela Țăruș

Da, anume acea dansatoare din clipul lui Ionel Istrati - TE CAUT! Acum micuța a crescut, dar nu a abandonat dansurile. Cariera sa se dezvoltă rapid, chiar dacă Ionela are abia 12 ani.

AQ-info

Concursurile și proiectele: deținătoarea titlului Mini Miss Moldova 2011, finalista „Minuta de faimă”, semi-finalista Românii au Talent, finalista Next Star.

Câștigătoarea concursurilor naționale și internaționale dansurilor sportive și contemporane în Moldova, Ucraina, România, Bulgaria, Belorusia.

Colaborare: Delia, Ionel Istrati, Adrian Ursu, El Radu, Miss M.

Cine te-a ajutat să-ți descoperi talentul?

Sora mea, care frecventa cercul de dansuri. Odată eu cu mama o așteptam de la repetiție în hol. Antrenorul a propus să intru în sala de repetiții și să încerc să dansez. Eu atunci nu aveam nici măcar 4 ani, așa totul s-a început. (Zâmbește.)

Ții minte prima experiență proprie profesională?

Acesta a fost concursul de dansuri sportive în orașul Albena, Bulgaria. Noi am fost cele mai mici de pe platoul de dans. În timpul evoluării eu m-am alunecat și am căzut, însă deodată m-am ridicat și am continuat să dansez cu lacrimi în ochi. Acesta a fost „botezul meu de luptă”. (Râde.)

Numește evenimentul profesional pentru care te mândrești.

Proiectul „Minuta de faimă”, la care am luat locul trei. Anume după acest show au început să mă asocieze cu dansurile, să mă recunoască, să mă invite. Alt proiect important – Next Star, unde eu am început deja ca dansatoare solo. Niciodată n-am să uit, cum sala și jurații m-au aplaudat în picioare! Anume acest proiect mi-a deschis noi orizonturi și a devenit un imbold pentru colaborarea cu Delia.

Pe cine consideri modelul de reprezentare a generației noi?

Eu sunt o mare fană a interpreților precum: Delia, Carla's Dreams, Justin Bieber, Justin Timberlake. Îmi place Jennifer Lopez! Ea este interpretă, dansatoare, actriță, și visez să devin ca ea: cu succes să combin totul, eu lucrez asupra la aceasta. (Zâmbește.)

 

 

Ekaterina Arnaut

Noua generație începe să-și construiască cariera devreme. De exemplu, Ekaterina Arnaut deja conduce trei proiecte la TV și propriul site. Anume de la site și totul a început.

AQ-info

Prezentatoarea TV - REN TV Moldova.

Emisiuni: „Tet-a-Tet”, „Schimbă-te”, „Restaurantul Săptămânii”.

Fondatoarea și redactorul site-ului vie.md

Cine te-a ajutat să-ți descoperi talentul?
Cred că fiecare om este talentat, doar că trebuie să înțelegi, ce este cu adevărat al tău. Înainte mă ocupam cu water-polo, cu entuziasm învățam limbile străine, depuneam efort să folosesc toate oportunitățile pentru ca să mă dezvolt. Și într-o zi am hotărât: vreau să creez un site propriu, să iau interviu de la oameni, să-i descopăr nu doar din partea profesională, cât și din cea personală, emoțională. Un an mai târziu mi s-a propus să fac o versiune video la rubrica „Vorbim sufletește”.

Ții minte prima experiență proprie profesională?

Eu am avut noroc! Primul meu eter a fost cu un cuplu carizmatic, mereu pozitiv – Constantin și Alla Haret. A fost un interviu minunat – evidențiat, sincer, pentru căci cu astfel de oameni, altfel nici nu poate fi.

Numește evenimentul profesional pentru care te mândrești.

Jurnalismul – e un loc perfect pentru meditație, acțiuni, idei noi, creație. Eu mă mândresc și mă bucur, că lucrez în acest mediu. E important să te ocupi cu ceea ce îți place, ocolind obstacolele.

 

Anghelina Polikarpova

Noi ne mândrim cu faptul că prima sesiune foto profesională a Anghelinei a fost realizată pentru revista AQUARELLE. Ea a devenit finalista concursului nostru tradițional „Micuțul meu”. Acum Anghelina are 10 ani, dar în portofoliul său putem găsi colaborări cu branduri mondiale, sesiuni foto, filmări pentru cinema.

AQ-info

Colaborarea cu brandurile mondiale: Fun&Fun, Monnalisa, Shopart, Boboli, Desigual, Mayoral, ZARA, brandul bulgar Junona, brandurile rusești: Duwali, Mark'a, Polina Golub.

Colaborarea în Moldova: Dani.Kristine, Guguța, Ponti, Möbelland, Vivi Art Boutique, O'Blanc, Jaguar Cars Moldova.

În calitate de model a participat la prezentarea modei: Collection Premier Moscow (CPM), Pitti Bimbo (Italia), Moldova Fashion Days.

Filmografia: în anul 2015 s-a filmat în filmul lui Marius Weisberg „topul celor 8 întâlniri”
(partenerii în platoul de filmare: Vladimir Zelinsky, Vera Brejneva).

A participat la concursurile: deținătoarea titlurilor: World’s Our Little Miss Talent Winner 2017, World’s Livin’ Doll Alternate 2017, World’s Universal’s Overall Winner 2017 la concursul World’s Our Little Miss 2017 (SUA).

A participat la proiectele: Top Mini Star Models 2017 (proiectul Ianei Rudkovskaya).

Cine te-a ajutat să-ți descoperi talentul?
Sigur că părinții! Ei sunt fanii mei principali. Ei sunt producătorii mei, ei depun puterile la maxim în dezvoltarea carierei mele. De la naștere ador camerele, atenția, scena, studioul foto, platoul de filmare – oriunde mă simt nemaipomenit!

Ții minte prima experiență proprie profesională?
Ședința foto pentru brandul moldovenesc Guguță, eu aveam 7 ani. Noi am lucrat împreună foarte bine și apoi mult timp am colaborat.

Numește evenimentul profesional pentru care te mândrești
Totul ce este scris în lista mea cu realizări – e mândria mea. Prezentarea în Italia și filmările pentru revista italiană – consider că e o realizare. Filmările cu Vera Brejneva – un vis. Și încă am obținut titlul „Descoperirea anului” în 2015, după versiunea revistei AQUARELLE, și mă mândresc cu aceasta!

Pe cine consideri modelul de reprezentare a generației noi?

Gigi Hadid. Ea îmi place foarte mult! Frumoasă și nu seamănă cu alții.

Poți citi continuarea articolului în revista AQUARELLE Septembrie 2017!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2257447242737