Iulie 31, 2017
Gătește brioșele „Înger de Zăpadă“
În toiul verii, răsfață-te cu un desert delicios, al cărui aspect inedit te duce cu gândul la zilele de iarnă. Ușor de preparat, nu uita să îl împarți și cu cei dragi!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru pregătirea acestei rețete nu ai nevoie de foarte multe ingrediente, și nu uita să improvizezi în bucătăria ta!

Ingrediente

Pentru brioșe

400 g zahăr
160 g făină
12 albușuri la temperatura camerei
1 praf de sare
coaja rasă de la 1 lămâie

Pentru cremă

450 g smântână pentru frișcă
4 linguri zahăr
zmeură
zahăr pudră

Mod de preparare

Încălzești cuptorul la 176 °C. Dai zahărul la blender până devine foarte fin. Amesteci făina cu 100 g zahăr și o treci prin sită de 4 ori. Dai deoparte. Mixezi albușurile spumă cu praful de sare. Încorporezi în ele restul de zahăr. Adaugi coaja rasă de lămâie. Combini cu făina. Torni aluatul într-o tavă  de brioșe tapetată cu forme de copt din hârtie. Dai la cuptor 20 de minute sau până când trec testul cu scobitoarea. Lași la răcit 5 minute, apoi scoți brioșele din tavă pentru a se răci complet.

Pentru cremă, mixezi smântâna împreună cu zahărul până se formează frișca. Decorezi fiecare brioșă cu frișcă și zmeură. Servești cu zahăr pudră.

Poftă bună! 

 

Sursa: thecakeblog.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.44398188591003