Iulie 25, 2017
Fusta care te îmbătrânește cu 10 ani
Cele mai mari greșeli atunci când vine vorba de ținută se produc deoarece nu ținem cont de tipul nostru de siluetă. Nepotrivirea dintre articolele de îmbrăcăminte și forma corpului nostru ne face să arătăm chiar penibil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

. Totuși există unele haine care nu ar trebui purtate decât după o anumită vârstă, deoarece ne ascund toate trăsăturile frumoase pe care le avem și ne fac să arătăm mult mai în vârstă!

La acest capitol, nici fustele nu fac excepție. Un anumit tip de fustă ne poate îmbătrâni chiar și cu 10 ani! Aceasta ne ascunde picioarele și ni le scurtează. De asemenea, ne ascunde și talia, oferindu-ne o formă dreaptă și deloc feminină.

Iată care este fusta care te îmbătrânește cu 10 ani!

Persoanele care aleg să poarte acest tip de fustă au probleme în principal cu genunchii. Acestea vor să își ascundă această parte a corpului, deoarece consideră că Mama Natură nu a fost prea generoasă cu ele la acest capitol. Așadar, o fustă lungă care să le acopere genunchii pare soluția ideală. Totuși ele uită că acest model de fustă lungă le face să arate mai late și mai bătrâne.

 

Cum poți alege o fustă lungă care să arate bine și care să nu te îmbătrânească? Secretul constă în forma acesteia. Alege o fustă care să se muleze pe picioare și care să aibă cea mai strâmtă circumferință în zona genunchilor. În acest mod, fusta ta nu va mai arăta ca un sac, iar picioarele tale vor avea o formă frumoasă și armonioasă.

Ce fustă trebuie să porți în funcție de siluetă

Silueta tip pară

 

Evită fustele mulate care îți evidențiază șoldurile. Pentru a masca lățimea bazinului, încearcă o fustă tip lalea sau evazată. De asemenea, nici cureaua în talie nu trebuie uitată. Aceasta va atrage atenția asupra siluetei tale și va masca lățimea șoldurilor.

Silueta tip măr

 

Această siluetă pare a fi cea mai problematică dintre toate, deoarece este foarte dificil să găsești haine care să îți evidențieze atuurile. Femeile care au o astfel de siluetă trebuie să poarte fuste cu croieli drepte, care să le ascundă formele și să le evidențieze picioarele. Aceste fuste pot porni din talie și pot fi lungi sau scurte. Sfatul nostru este să încerci fustele scurte cu croială dreaptă.

Silueta tip clepsidră

 

Posesoarele acestei siluete par a fi cele mai norocoase persoane din lume. Totuși, dacă nu știu cum să își evidențieze formele, norocul lor este în zadar. Acest tip de siluetă poate fi problematic atunci când croiala rochiei evidențiază foarte tare șoldurile și te lățește extrem de mult în bazin. Încearcă fustele mulate scurte, care să îți confere o oarecare armonie a siluetei. Dacă ești mică de înălțime, este recomandat să porți fuste cu talia înaltă, pentru un efect de alungire a picioarelor. O altă variantă poate fi fusta cu croială parte peste parte sau cu despicătură pe picior.

Silueta androgină

Femeile cu acest tip de siluetă trebuie să poarte fuste mini care să le evidențieze picioarele frumoase. Ai grijă să nu greșești alegând o fustă mulată care te va face mult mai slabă. Cea mai bună opțiune este fusta cloș, care să sublinieze doar mijlocul și lungimea picioarelor. De asemenea, nici cureaua în talie nu trebuie să lipsească.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67738389968872