Mai 05, 2017
Fenomenul Carla's Dreams - la Balul de Primăvară AQUARELLE
Fără îndoială Balul de Primăvară Aquarelle este unul din cele mai de succes proiect din toată istoria Moldovei. Hit-ul lor #EROINA este cunoscut de toți, au fost invitați la show-ul „ Вечерний Ургант” de la postul TV federal din Rusia „ Первый канал”, au înscris duete cu cele mai sexy dive din România – Loredana, Delia, Inna ș.a. În această primăvară Carla's Dreams au devenit headliner-ii Balului de Primăvară AQUARELLE! Desigur, fără un scurt interviu nu i-am lăsat să plece de pe scenă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În exclusivitate, pentru Balul de primăvară AQUARELLE, membrii trupei și-au pictat fețele cu motive florale.
 

Când și de la ce a început totul pentru voi?

Totul a început în ianuarie 2012. Nu aveam intenția de a crea o trupă. În nopțile lungi de iarnă stăteam și scriam texte, compuneam muzică, înregistram piese și le distribuiam în mediul virtual. Am pornit de la poziția: dacă îți place – ascultă, dacă nu-ți place – nu asculta. Cu timpul, interesul față de noi a crescut și proiectul s-a dezvoltat.

 

Cum ați ales numele trupei?

Într-unul din romanele sale, John Le Carre, are un personaj – Carla. Acesta este un spion despre care se cunosc literalmente doar două trei detalii. Caracteristicile acestui personaj se potrivesc complet cu noi.

 

Cum v-a venit ideea de a vă pune gluga pe cap și să vă pictați fețele?...

 

Citește continuarea în revista AQUARELLE MAI 2017! 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74160003662109