Mai 04, 2017
Fără să își dea seama este tratată de dependență de droguri
Recent, întreaga Rusie a fost bântuită de aceleași zvonuri, care mai apoi s-au adeverit. O cunoscută prezentatoare TV este dependentă de droguri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 24 aprilie, în emisiunea «Пусть говорят» (din rusă: Lăsați-i să vorbească) moderată de Andrei Malahov invitata specială a fost mama Danei Borisova. Disperată și cu lacrimi în ochi, mama cunoscutei prezentatoare TV a relatat că Dana se află între viață și moarte și are nevoie de ajutor urgent.


Îndată după ce a fost înregistrată emisiunea, prietenii Danei, în frunte cu Andrei Malahov au mers la ea acasă, ca să o convingă să ajungă la un tratament împotriva dependenței de droguri, din cauza căreia suferă de ceva ani. Pentru ca să o convingă, aceștia au recurs la o minciună și i-au spus că va fi prezentatoarea unui reality-show, filmările căruia vor avea loc în Tailanda. Altfel, practic era imposibil să o aducă pe vedetă în această țară. 

Ca și alți dependenți de droguri, Borisova susținea că nu are probleme de acest ordin. Ea a zburat în Tailanda fără să presupună că prietenii i-au achitat deja un curs de tratament într-un centru de reabilitare. Dana susține că unicul motiv pentru care este obligată să lupte cu această boală este fiica ei.

Mulți susțin că ea a ajuns în această stare din cauza mamei sale, cu care nu este în relații bune. 

Emisiunile pot fi vizionate mai jos... 




concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0366258621216