Ianuarie 25, 2017
Fapte interesante din viața lui Marilyn Monroe
Oricât nu s-ar schimba standardele frumuseții, imaginea lui Monroe rămâne neatinsă. În continuare îți prezentăm fapte interesante din biografia ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Numele adevărat al blondei legendare este Norma Jean Baker.

2. Marilyn și-a petrecut copilăria în centre de plasament și familii adoptive, pentru că mama ei era bolnavă mintal și deseori se trata în spitalele de psihiatrie.

3. La vârsta de 16 ani ea s-a căsătorit cu James Dougherty, care lucra la uzina de aviație militară Radioplane, unde a început în curând să muncească și Marilyn. Căsătoria lor a durat un an.

4. În anul 1935, la aceeași uzină, viitorul star a fost observat de către fotograful american David Conover. Realizând o serie de fotografii ale fetei, Conover le-a transmis agențiilor de modeling, iar apoi i-a propus să pozeze pentru cinci dolari pe oră.

5. Către anul 1945, Marilyn a pozat pentru 33 de coperți ale revistelor celebre.

6. Înainte de a-și forma look-ul popular, Monroe a încercat 12 nuanțe diferite de auriu ale părului.

7. Marilyn a devenit celebră după o ședință foto din 1947 pentru Playboy. Ea a fost eroina coperții celui dintâi număr al acestei reviste.

8. Marilyn a visat să aibă copii, dar de dragul carierei a fost nevoită să efectueze mai multe avorturi, ceea ce a avut un impact negativ asupra sănătății sale. Ulterior, Monroe nu a mai putut rămâne însărcinată.

9. Au existat zvonuri despre relația amoroasă a artistei cu președintele american John F. Kennedy. La cea de-a 45-a aniversare a președintelui, actrița a interpretat pentru el piesa Happy Birthday într-o manieră destul de cochetă, ceea ce a generat o mulțime de zvonuri în presă.

10. Artista a folosit serviciile chirurgilor plastici, corectându-și forma nasului și a bărbiei.

11. La vârsta de 36 de ani actrița a murit, conform versiunii oficiale, din cauza supradozei de droguri. Puțini cred anume în această versiune, iar cele mai discutate versiuni sunt sinuciderea înscenată de către serviciile secrete și greșeala psihoanalistul care a încurcat medicamentele cu efect puternic.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1152300834656