Aprilie 20, 2017
Familia unui interpret din Moldova s-a mărit
Doar cu câteva săptămâni în urmă s-a prezentat la „Balul de Primăvară AQUARELLE-2017” împreună cu soția sa. Aceasta era în ultima lună de sarcină.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Serj Ialovitski, solistul trupei SunStroke Project, a devenit de câteva minute în urmă tată. Soția sa, Lana, a născut astăzi în spitalul nr. 1 din capitală. Nerăbdătoare, aceasta apostat pe rețeaua sa de socializare o poză în care anunță sexul copilului. De asemenea, Lana a anunțat și numele pe care îl va purta micuța – Polina Sergheevna Ialovitschi.

 

 

Serj a postat și el o poză în care își exprimă fericirea de a fi tată pentru a doua oară. „Dacă mi-ar fi spus cineva că fiica mea se va naște primăvara când va fi zăpada ca și în toiul iernii – n-aș fi crezut, dar această minune s-a întâmplat și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea. De asemenea mulțumesc spitalului nr. 1 și personalului excelent și în special adevăratului profesionist de la Dumnezeu, Constantin Ostrofeț. Ura, Ura, Ura! Mulțumesc tuturor pentru felicitări!!!”.

 

 

Serj este expus de fericit așa că la concursul „Eurovision 2017”, la care va reprezenta țara noastră, o va reprezenta și pe prima fiică a sa, Xenia, și pe cea de-a doua fiică a lui nou-născută, Polina.

Echipa AQUARELLE, îi urează micuței un drum ușor în viață plin de soare și fără obstacole, iar lui Serj felicitări cu ocazia măririi de familie și succese la concurs.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75146436691284