Iunie 06, 2017
Eva Timuș — starul generației Next
În ce show nu ar participa Eva Timuș – este susținută de întreaga țară. Oameni de diferite vârste și profesii discută despre aparițiile ei pe scenă, începând de la interpretare și încheind cu ținuta, iar numărul de follow-eri de pe toate rețelele de socializare se mărește cu o viteză fenomenală. Doar pe Instagram, Eva are 140.000 de follow-eri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ce mai populară și gustoasă înghețată „Sandra” susține tânăra vedetă, finalista show-urilor precum „Golos Deti”, „Novaya Volna”, „Next Star”, și crede în succesul ei. Sandra îți prezintă un interviu exclusiv cu cea mai frumoasă vedetă a generației Next!

 

Când ai înțeles că îți place să cânți, că vrei să te ocupi cu asta la nivel profesional?

Încă pe când eram la grădiniță, după un matineu, educatoarea le-a sfătuit părinților să mă înscrie la școala de muzică, dar ei au decis că toți copii mici cântă bine și n-au ținut cont de sfatul educatoarei. Mai târziu, când directorul școlii le-a dat același sfat, după un concert din cadrul școlii la care am evoluat, părinții au decis să o facă. Era mijloc de toamnă și exista doar posibilitatea să fiu acceptată la contract, dar după audiții am fost transferată la buget. Primii trei ani în școala de arte A. Stârcea au fost pentru mine ca un joc, dar mai târziu s-a schimbat tot și am început să mă ocup de muzică cu seriozitate. Cred că acesta este viitorul meu.

 

Care a fost primul concurs serios la care ai participat?

Probabil „Mini Miss Moldova”. A fost în 2011. Eram încă foarte mică – după vârstă și după statură. Părinții chiar credeau că n-am să trec, dar pentru a mă motiva mi-au promis că dacă am să câștig concursul atunci îmi vor dărui un cățeluș. Când am câștigat concursul, când mi-a fost îmbrăcată coroana, îmi ofereau cadouri, mă bucuram nu atât de victorie cât de faptul că părinții îmi vor dărui un cățeluș! (zâmbește.) Desigur că părinții mi-au cumpărat un cățeluș, l-am numit Laffi, el acum are 8 ani.

... 

Citește continuarea în revista AQUARELLE Mai 2017! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95883226394653