August 18, 2017
Emma Stone si Andrew Garfield, din nou un cuplu?
Pare a fi una dintre cele mai bune vesti ale saptamanii! Emma Stone si Andrew Garfield, care au format un cuplu timp de trei ani, dar s-au despartit in 2015, ar fi decis sa mai acorde o sansa relatiei lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit The Sun, Emma Stone si Andrew Garfield au petrecut in ultima vreme mult timp impreuna si par a fi din nou foarte apropiati. Se pare ca actrita a fost vazuta de mai multe ori in Londra, acolo unde Andrew Garfield joaca in piesa Angels in America.

Pe langa faptul ca a vazut piesa de mai multe ori, sursele spun ca, de fiecare data, dupa terminarea reprezentatiei, ea il viziteaza in culise pe Garfield.

“Se furiseaza pe usa din spate si se tin mereu de mana”, a mai dezvaluit sursa. “Sentimentele lui Andrew pentru Emma nu au disparut niciodata si acum se apropie din nou, din ce in ce mai mult”.

In prezent, Emma filmeaza in New York pentru serialul “Maniac”, insa acest lucru nu pare sa fie in calea impacarii cu Andrew.

Stone si Garfield au format un cuplu timp de trei ani si s-au despartit in 2015, insa in multiple ocazii ulterioare au declarat ca inca mai au sentimente unul pentru celalalt si inca se iubesc.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0771653652191