Octombrie 23, 2017
Emilian Crețu: Actor și prezentator Dora Show
De ani de zile, Emilian Crețu încântă publicul cu aparițiile sale neordinare. Noul său proiect „Dora Show” este plin de sarcasm, umor și critică. Chiar dacă nu le este tuturor pe plac, noi l-am rugat pe Emilian Crețu să vină în postura Dorei!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Popularitatea mea a început pe rețelele de socializare - S-a întâmplat datorită filmulețelor care le postam pe facebook și pe pagina DaSuntRomân, care m-au făcut o persoană publică!

E nemaipomenit, când oameni absolut străini vor să facă o poză cu tine. Pe stradă sau în transport, te roagă să faci un selfie, sau să le lași un autograf.

Creez singur personajele - Personajele sunt inspirate din realitate. Le aleg un nume cât se poate de potrivit și ușor la auz.

Primii bani i-am făcut la liceu - Culegeam ardei. Banii câștigați îi cheltuiam tot pentru școală, de regulă îmi luam rechizite școlare!

Planific să sar cu parașuta! Este un vis din copilărie! Ador senzațiile tari și adrenalina!

Niciodată n-o să merg la vânătoare, n-o să omor, asta o spun la sigur!

Cea mai potrivită vârstă - Este vârsta la care ai găsit fericirea! Pentru mine, la momentul de față, e vârsta de 30 de ani, cu zece ani în urmă era 20. Cred că dacă aș avea 70 de ani, aș răspunde la fel! E foarte important să trăim în prezent, să savurăm clipa de acum. Nu am înțeles niciodată oamenii care trăiesc cu trecutul!

Nu lucrez, creez! Probabil sună prea liric și patetic, dar spun ce cred! Ceea ce fac eu. nu este un job, e un proces de creație, reușit sau mai puțin, deja cum se primește!

Jurnaliștii adeseori mă întreabă: Ce părere ai despre critica oamenilor și despre comentariile negative?
Răspund: stai calm, stai calm!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73196411132812