Martie 19, 2018
Elena Ionescu, ex - Mandinga s-a căsătorit în secret în acest weekend
Fosta solistă a trupei Manginga, Elena Ionescu, s-a căsătorit și așteaptă un bebeluș.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Focoasa brunetă din România, Elena Ionescu, care scoate din minți bărbații prin frumusețea sa exotică, s-a căsătorit în mare secret, pe data de 16 martie 2018, cu Dragoș Stanciu. Ei au hotărât să-și țină relația lor departe de ochii lumii, astfel, nimeni nu știa că ei sunt împreună. Mai mult ca atât, Elena Ionescu, a declarat că este însărcinată în luna a cincea. Căsătoria religioasă o vor face atunci când vor sărbători și botezul, astfel, ei vor avea parte de o sărbătoare dublă.

 

 


Alesul inimii vedetei este model de profesie, arată foarte bine. Chiar dacă el este des implicat în prezentări de modă, iar ea are nenumărate concerte, ei se împacă de minune, pentru că se iubesc cu adevărat.

 

 

Amintim că, Elena Ionescu s-a născut la 17 mai 1989, are 29 de ani. A participat la numeroase concursuri de muzică, la multe din ele devenind învingătoare. Marele succes în domeniul muzicii l-a avut când a devenit solista trupei Mandinga. Fiind solistă în această trupă, Elena a participat la Eurovision Song Contest, reprezentându-și țara în anul 2012, cu piesa “Zaleilah”. În prezent, artista și-a început cariera solo, înregistrând câteva compoziții.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0678951740265