Noiembrie 10, 2017
Elena Breazgunova: Un nou showroom la Chișinău - ECOFLOOR
Nu-i secret că, atunci când vine vorba despre reparații sau investiții în afaceri de familie, nouă, femeilor, fiind creatoare de armonie, ni se oferă responsabilitatea și alegerea cea mai importantă. Noi decidem ce materiale se încadrează armonios în interior, și simțim ce este mai bine pentru sănătatea celor dragi. Desigur, sănătatea și confortul sunt mai presus de toate, ceea ce înseamnă că suntem interesate de materiale ecologice și sigure. Numele ECOFLOOR vorbește de la sine. Mai multe detalii despre gama și caracteristicile parchetului ecologic, le veți vedea în materialul nostru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După cumpărarea unei case noi sau atunci când devine posibilă efectuarea reparației, una dintre etapele importante este alegerea unei podele. La ce vă recomandăm să acordați atenția?

Podeaua este un element esențial în estimările costurilor, precum și în spațiul impactului activ al realității noastre. Cu toții ne străduim să fie în jurul nostru confortabil, de aceea vrem ca acasă cât și la serviciu, să ne simțim bine, ca și în natură. Atunci când alegeți o acoperire de podea, trebuie să acordați atenție scopului principal și stratului de acoperire. Dacă podeaua este alesă pentru casă, atunci principalele criterii ar trebui să fie ecologic, sigur, confortabil și design pozitiv. La alegerea straturilor de acoperire pentru spațiile comerciale - ecologic, durabilitate, rezistență la apă, antistatică, siguranță și confort, design conceptual.

 

Cum rezolvăți problemele cu selecția colecțiilor și sortimentului?

În ultima vreme, au fost studiate foarte bine paletele de culori și metodele de producere a acestora în condiții naturale. Am dorit să oferim clienților noștri o direcție mică, apropiată de noi, a standardelor, exprimată în acoperiri naturale de pardoseală pentru casă, și pentru oficii, create ca opere de artă din materiale naturale.

Coloranții utilizați în linoleumul natural, în firele de covoare, au origine naturală și nu dăunează sănătății. Unele colecții contribuie chiar și la îmbunătățirea aerului din interior. Pot spune că asortimentul bogat este meritul designerilor noștri. Până în prezent, multe colecții de artă reprezintă o alegere colectivă a designerilor, având în vedere tendințele modei.

Materialele complet sintetice pentru casă și afacere sunt cunoscute deja de piață și sunt actuale, mai ales în ceea ce privește alegerea corectă a firelor și a compoziție. Recent, odată cu dezvoltarea standardelor ecologice vitale în Europa și Statele Unite, acoperirile de acasă și de afaceri au devenit populare prin utilizarea componentelor naturale și 100% reciclabile. 

 

Ce produse inovatoare ECOFLOOR ați mai putea propune pentru viitor?

Astăzi, fiecarui om îi este important să fie înconjurat de lucruri funcționale și de calitate. Prin urmare, suntem cu toții interesați de calitatea produselor și de prietenia cu mediul înconjurător. Anume din acest considerent, filozofia companiei a fost construită încă din primele zile de la înființare. Un alt grup de produse, pe care compania noastră le-a introdus pentru prima dată pe piața din Moldova, se referă la soluții patentate absolut inovatoare. Vorbim despre modele ușor de asamblat din acoperiri de vinil de artă pe o închidere specială și un laminat de afaceri de înaltă tehnologie pe o blocare din aluminiu. Acestea sunt acoperiri cu valori maxime de rezistență la uzură, rezistență la umiditate, rezistență la tracțiune, absorbție de zgomot și garanție pentru funcționarea afacerii. Potrivit pentru podele calde, ele pot fi repede așezate, reutilizabile și dezasamblate - ideale pentru spații închiriate pentru afaceri. Un fapt important este că, spre deosebire de alte podele de artă-vinil care necesită pregătirea fundației, acestea nu necesită lipici și nivelare specială a zonei.

Podelaua liniei MOODs — acoperirea cărora este destinată să înlocuiască parchetul artistic. Principalele criterii pentru care clienții noștri aleg MOODS sunt rezistența la uzură, siguranța la foc, rezistența la apă, siguranța funcționării și ecologia, designul artistic al autorului. Cu ajutorul MOODs, astăzi este foarte simplu să creați, de exemplu, efectul unei pietre care este subminată de ocean sau de metal, acoperită de rugină sau o bucată de lemn uscat sau vegetație neobișnuită, fantastică. Astfel de pardoseli pot fi colectate, demontate și puse din nou, ceea ce nu poți face cu parchetul artistic sau marmură.

 

Un showroom ultra-modern si foarte confortabil ECOFLOOR si-a deschis portile la:

Chișinău, str. Decebal, 6/1.

Muzică excelentă și cocktail-uri delicioase au fost servite pentru designeri de renume, oaspeți și prieteni care au studiat sortimentul showroom-ului, unde totul este marcat "Eco".

 

Ivan Levițchi 

Director General Construct Resurs, proprietarul mărcii ECOFLOOR

Proiectul ECOFLOOR a fost creat de cei mai mari jucători din domeniul pardoselilor din piața Moldovei și din întreaga lume. Aceasta este o filosofie care unește oameni care apreciază standarde ridicate ale calității vieții, de la o abordare a vieții, alimentației, sportului la alegerea materialelor de construcție care fac posibilă crearea oazelor sigure și confortabile pentru viață și creativitate. Aceasta este o idee care unește oameni care au grijă de viitor. Din 2006 oferim clienților noștri produse inovatoare. Și au ajuns la concluzia că nu este nimic mai important decât conservarea și aplicarea competentă a darurilor naturii, exprimate într-un ciclu de producție și vânzări bine organizat. Acesta este un proces lung, dar experiența pozitivă a unor corporații uriașe arată că acest lucru face o mare diferență.

Eugen Tiutiunic

Designerul principal

Linia de produse ECOFLOOR este combinația optimă de preț și calitate și, ceea ce este foarte important, totul este întotdeauna disponibil. Sortimentul și politica de mare responsabilitate a acestei companii m-au uimit mereu. Am vrut să creez împreună cu parteneri de încredere un proiect care va aduce beneficii clienților. Este o sală de spectacol demnă, unde, sigur, designerii vor fi bucuroși să vină cu clienții lor. Este demn de remarcat faptul că nivelul prețurilor este foarte democratic, iar designul covoarelor, straturilor de artă, a plăcilor este ireal de frumos - efervescența creierului! (Râde.)

 

Anatol Berdinski

Director de vânzări în Europa de Est a Grupului IVC

 cel mai mare producător de pardoseli din lume

Producem milioane de metri pătrați de acoperiri ultramoderne din PVC pentru acasă și afaceri, toate cu respectarea standardelor ecologice: podelele de design Moods (pot fi văzute pe podeaua showroom-ului însuși ECO FLOOR), precum și plăcile, inclusiv vinilul și laminatul inovator. Acesta este cel mai bun showroom din Europa!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.9267325401306