Septembrie 12, 2017
DORul s-a simțit la el acasă în nordul Moldovei!
Grandiosul festival al nordului a prins rădăcini în cel mai de poveste loc al Moșiei Ciuhrii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Evenimentul plin de tradiție a durat 2 zile, acesta a găzduit toți iubitorii de folclor și datini străbune. Artiștii de prin părțile locului au încântat publicul cu cântece alese, iar pentru a încinge atmosfera au învârtit o horă moldovenească încât și pământul șimțea puternicile vibrații ale dansatorilor.  

Cei mai fericiți participanți ai festivalului au fost copiii. Micuții s-au delectat din plin de carusele, tobogane și o piscină cu hârtie reciclabilă. 

Timpul de afară a fost și el alinat de un Dor, așa că a ținut să ne bucure cu soare și cer senin. Iar decorul festivalului creat de către Tatiana Drobot a dat farmec întregii zone verzi a Moșiei Ciuhrii.

“ A fost de poveste! Câteva zile de insomnie și câțiva zeci de km parcurși pe teritoriul festivalului, totul pentru ca NORD_ul să se bucure de un festival altfel. Sentimentul de DOR a adus alături o echipa extraordinară de oameni care au muncit extrem de mult pentru acest festival, artiștii care au suștinut concerte faine pe scena DORfest pentru toți cei cu spirit liber care au ales să petreacă 2 zile alături de noi la #DORfest, partenerii care au crezut în idea noastră și ne-au suștinut, noi le mulțumim tuturor! Dacă copiii prezenți au fost fericiți și s-au distrat, obiectivul nostru a fost atins!  Ne bucurăm de încurajările tuturor pentru a da start unei noi ediții, ne relaxam un pic și revenim cu detalii” a comunicat Ilinca Avram co-organizator DORfest. 

Pe scena DORului au urcat artiști ca:Fanfara Poliției de Frontieră, Denis Midone, Stefan Albu, 7 Klase, Heart Drops, Daniel Bălan, Gândul Mâței, DJ USG, Maria Iliuț, Gabriel Nebunu, Comedy Zebra Show, Vasile Iovu și Ansamblul Folcloric Plăieșii. 


La finalul evenimentului toți vizitatorii care tăinuiesc câte un dor au putut scrie pe un stand special amenajat mesaje de drag şi dor, după care toate bileţelele au fost arse pe rug.

DORfest presupune un eveniment istoric de înfrățire a 3 localități din Moldova, România și Ucraina.

Întreg programul evenimentului a fost  moderat de către Daniel Bălan, Răzvan Prelipceanu și Ilinca Avram. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58939385414124