Mai 15, 2017
Diamant de Lux — pentru o odihnă ideală alături de oamenii dragi
Nadejda Ochsner – director Diamant de Lux: Mă bucur că oaspeții noștri se întorc la noi și nu doar o dată, mă bucur că suntem recomandați familiei și prietenilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acesta reprezintă o dovadă a calității înalte a muncii noastre. Și nu există nici un secret – facem asta cu suflet și ne place ceea ce facem.

 

Fiecare vizitator ce alege Diamant de Lux poate fi încrezut că îl așteaptă cea mai bună deservire, cele mai gustoase și rafinate feluri de mâncare și, desigur, o atmosferă unică. Echipa noastră lucrează cu plăcere și profesionalism.

Îi întâlnim cu aceeași bucurie și ospitalitate pe toți care doresc să-și petreacă timpul într-un cerc închis de prieteni în restaurantul sau terasa noastră, dar și pe cei care doresc să-și sărbătorească o nuntă de zile mari în sala noastră de ceremonii.

Scopul nostru este de a vă face fericiți, să vă creăm o dispoziție bună și emoții pozitive. Echipa Diamant de lux garantează o calitate înaltă, profesionalism ridicat, o atmosferă plăcută și condiții confortabile pentru odihnă.

Citește continuarea în revista AQUARELLE Mai 2017!!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1922903060913