Mai 02, 2017
Decorează-ți casa ca un adevărat designer!
Primăvara este mereu sezonul schimbărilor. Unii își propun să slăbească și încep o dietă, alții își înnoiesc garderoba, iar alții simt nevoia de creare a unui nou decor în propria locuință. Dacă și tu, la fel ca mulți alții, simți să faci câteva schimbări în decorul casei tale, iată nouă sfaturi care te vor ajuta să-ți decorezi casa ca un adevărat designer profesionist.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Vezi imaginea de ansamblu

Poate un anumit colț al locuinței tale îți displace în mod deosebit și vrei neapărat să te ocupi de transformarea lui, înainte de a face altceva. Nu greșești cu nimic, doar că trebuie să ai grijă ca piesele noi de mobilier , decorațiunile sau accesoriile nemite să schimbe imaginea acelui loc să se integreze armonios în interiorul încăperii din care face parte.

 

2. Combină mai multe stiluri de amenajare

Dacă oscilezi între mai multe stiluri de amenajare și nu te poți hotărâ asupra unuia, combină măcar două dintre ele, așa cum fac mulți designeri profesioniști. Foarte popular în ultimii ani este stilul rustic, folosit în completare decorului locuinței amenajate în stil modern. Dar, dacă îți pui imaginația la treabă și analizezi cum anume vrei să arate casa ta după reamenajare, vei reuși să găsești și alte combinații de stil reușite.

 

3. Schimbări majore cu investiții minime

Un truc folosit de designeri este schimbarea totală a aspectului unei încăperi cu cheltuieli minime. Vei obține acest efect prin introducerea unui element deosebit, menit să capteze atenția. În dormitor, de exemplu, poți folosi în acest scop un baldachin asortat perdelelor sau draperiilor din încăpere care te va face să crezi că te afli într-o cameră nouă. Și nici nu te va costa o avere.

 

4. Decorează cu flori de primăvară

Dacă îți place primăvara, profită de ea și decorează-ți casa cu flori și aranjamente florale de sezon. În magazinele de mărunțușuri sau florării găsești o mulțime de flori de primăvară, cu tot cu rădăcină, care îți pot fi de folos. Trebuie doar să cumperi câteva jardiniere sau ghivece mari, cu aspect deosebit, în culorile camerei pe care vrei s-o decorezi, să le umpli cu pământ de calitate și să plantezi în ele florile care-ți plac cel mai mult. În acest fel te vei putea bucura o perioadă mai îndelungată de frumusețea și parfumul lor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.6818563938141