Iunie 27, 2017
De Ziua Molndială a Pescuitului gospodinele gătesc pește
Astăzi, 27 iunie, este sărbătorită Ziua Mondială a Pescuitului, iar dacă tot vorbim de pește, AQUARELLE îți propune 10 rețete cum poți găti peștele repid și gustos!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Peştele este o sursă excelentă de proteine şi acizi graşi Omega 3, care au proprietatea de a reduce nivelul de colesterol, menţin inima sănătoasă şi ajută chiar şi la prevenirea depresiei. De asemenea, peştele este un sortiment de carne cu foarte puţine calorii dar delicios în aceeaşi măsură, şi este recomandat în special femeilor gravide, datorită conţinutului crescut de vitamine (A, D, E, B12), minerale (fosfor, iod, potasiu) şi grăsimi sănătoase, care nu pot fi sintetizaţi în organism şi trebuie aduşi prin alimentaţie.

Iată cele mai „gustoase” rețete cu pește pe care la sigur le vei încerca și tu! 

1. Biban de mare în crustă de sare

 

2. Pește pane cu sos tartar

 

3. Medalioane de somon cu sos roz​

 

4. Crap și icre prajite, cu mamaligă și usturoi

 

5. Doradă la cuptor

 

6. Pește la cuptor cu legume

 

7. Ciorba de pește

 

8. Saramură de crap

 

9. Pește afumat

 

10. ​Terină de pește



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91049408912659