Septembrie 01, 2017
Top 7 vedete autohtone care astăzi și-au petrecut copiii la școală
Toamna începe cu buchete de flori și elevi fericiți care revin pe băncile școlii. Nu mai puțin fericiți sunt și părinții lor. Am realizat un top vedete care și-au petrecut copiii la careul solemn. Vezi cât de mari au crescut ...

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Designerul brandului autohton Diana Voevutki a hotărât să îl însoțească pe fiul său la sărbătoarea din 1 septembrie. Aceasta a scris pe contul său de facebook: “E cât mine!! E mare, mai matur decât alți copii de vârsta lui, și e acel om pentru care am lăsat azi tot și am intrat din nou pe coridoarele liceului!”.

Regizorul de film, Valeriu Jereghi a postat o poză pe pagina sa de facebook în care a menționat că 1 septembrie este e sărbătoare comună a familie sale.

Costi Burlacu și Corina Țepes au mers și ei împreună cu fiica lor Smaranda la careul școlar. Copila a pășit anul acesta pragul clasei a doua.


Interpreta Dana Markitan și-a condus și ea băiețelul la școală. Aceasta a menționat în postarea ei de pe facebook cât de importante sunt lecțiile care ni se predau pe băncile școlii.

Aura a fost și ea alături de fetițele ei. Gemenele trec clasa a 7-a. Acestea au ales să poarte la 1 septembrie o ținută casual. Acestea au asortat o pereche de pantaloni albaștri, bluză albă și adidași.


Emilian Crețu a fost și el printre cei care i-a urat succese nepoțicăi sale Lavinia într-un prim început de an școlar. Acesta a scris: “Felicitări cu 1 Septembrie pentru toate mămicile care-și trimit copiii pentru prima data la școala... P.S. #Lavinușca nanu te iubește, adică mâca”.

Natalia Rumm, medic specialist dermatolog și cosmetolog, și-a dus și ea fetița în clasa a treia.

De asemenea, Natalia înfrumusețează coperta AQUARELLE din septembrie. Proaspăta revista o puteți găsi deja în punctele de comercializare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94455599784851