August 17, 2017
De ce nu ofera Kate Middleton autografe
Familia Regala este apreciata de foarte multe persoane si toti si-ar dori probabil o amintire scrisa de la ei – dar acest lucru nu este posibil. De ce?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dupa calatoriile oficiale in Canada, Australia si, cel mai recent, in Polonia si Germania, Kate s-a obisnuit sa se ocupe de sute de angajamante.

Kate Middleton isi dedica foarte mult timp celor care o apreciaza, aratandu-le acestora consideratia sa prin diferite gesturi – de la strangerile de mana, saluturile, discutiile despre copii sai, chiar si pozele pe care le face cu fanii.

Cu toate acestea, pe langa faptul ca am aflat ca familiei regale ii este interzis sa manance anumite alimente in timpul calatoriilor, tocmai am descoperit ca exista o prevedere pe care Ducesa trebuie sa o respecte. Potrivit unor surse, lui Kate Middleton ii este interzis sa ofere autografe, si asta deoarece semnatura ar putea fi falsificata.

In loc de semnaturi, familia regala ofera ursuleti si note pentru semnaturi. Cand au fost intrebati de ce nu ofera autografe, Printul Charles a raspuns “Ne pare rau, dar ne este interzis sa facem asta”.

A existat pana acum o singura exceptie cand Printul Charles a oferit un autograf pentru una din victimele indundatiilor din 2012.

Desi le este interzis sa ofere autografe, Kate Middleton si ceilalti membri ai familiei regale nu refuza sa faca poze cu admiratori.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94134879112244