Februarie 20, 2018
Cum să scapi de vergeturi cu ajutorul metodelor naturiste?
Dacă s-ar părea că nimic nu poate fi mai strașnic pentru corpul unei femei decât celulita, atunci, cum rămâne cu vergeturile?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ai slăbit brusc, sau te-ai îngrășat, sau poate că ai născut? Corpul tău a suferit unele modificări, iar pe piele au apărut vergeturi? Ești în panică și nu știi ce să faci? Atunci îți putem da câteva sfaturi, cum să te izbăvești de vergeturi prin metode simple dar sigure. Important e să încerci, să nu stai cu mâinile în sân. Orice metodă contează. Pentru ca să nu ajungi să le înlături cu ajutorul laserului, trebuie în primul rând să-ți hidratezi pielea. Astfel, trebuie să-ți exfoliezi pielea zilnic, pentru a preveni vergeturile. Acest lucru poți să-l faci ți în condiții zilnice, fără ca să folosești creme scumpe. Ai nevoie doar de zaț de cafea

 

 

Crema și sucul de aloe

Cremele și sărurile ajuta ca structura pielii să-și revină la forma inițială. De aceea, e bine să faci, cel puțin o dată în săptămână baie cu sare de mare, pentru că aceste băi hidratează pielea și-i astfel, poți să aplici pe zonele problematice crema din sucul de aloe. Această cremă se prepară ușor, e nevoie de ulei de măsline, suc din aloe vera, 10 picături de vitamina A și E. Crema trebuie aplicată de două ori pe zi. 

 

 

Scrabul din zahăr

Este nevoie de un pahar de zahăr, unul de sare, și jumătate de pahar de ulei vegetal. Conținutul se amestecă, iar mai apoi se masează pe zonele problematice ale corpului. După care, această masă se spală cu apă călduță, și se aplică o cremă hidratantă. Rezultatul va fi vizibil peste o lună. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55898952484131