Aprilie 26, 2017
Cum să arăți superb și fără tocuri
Cât de mult ne dorim să arătăm uimitoare și elegante, dar în același timp să ne simțim comod. Veste bună: pentru a prinde privirile de admirație nu e neapărat ca în fiecare zi să te chinui cu pantofi a căror toc e peste 10 centimetri. Iată câteva exemple de ținute de vară în care încălțămintea pe talpă joasă se vor înscrie ideal.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pur și simplu Casual

Comod și practic – iată sinonimele stilului Casual. „Casual” din engleză se traduce ca „neformal, relaxant și de zi cu zi”. De aceea dă frâu liber fanteziei și combină cele mai comode elemente ale garderobei: tricouri, sweashot-uri, blugi, pantaloni scurți, adidași, slip-on-i și espadrile.

 

În stil marin

Stilul marin îl putem numi ca fiind 100 de procente de vară pentru că la „dungi” ne gândim mai mult în timpul perioadei calde a anului. O vestă și pantaloni scurți din denim sau o simplă rochie în dungi completată de un sacou în același ton. Încălțările sunt balerinii cu șireturi sau slip-on-ii.

 

„Flatform”

„Flatform” este doar o platformă. Încălțămintea pe platformă continuă să fie admirată de doamne. Pentru a nu arăta dur poartă rochii cu un croi rafinat.

 

Salopeta

Actuală în orice timp, salopeta din denim este cea mai potrivită îmbrăcăminte pentru plimbările în parc. Încearcă să înnoiești ținuta cu un nou tricou cu mânecile tăiate asortate cu loferi sau sandale.

 

Clasic: fusta midi sau mini

Balerinii sau sandalele cu talpă plată se combină perfect cu fustele de aproape orice lungime și stil. Top, vestă și slip-oni – iată că imaginea elegantă este gata.

    

 

Iubita motociclistului

Uneori îți dorești să arăți că ai curaj și că ești provocatoare? Spiritul libertății ți-l oferă pantofii sau cizmele brute. Acestea foarte ușor „vor face cunoștință” cu pantalonii scurți din denim rupți, și cămașă în stil bărbătesc. Completează imaginea cu accesorii. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.420140504837