Aprilie 20, 2017
Cum poate un student să câștige bani vara?
În apropiere de vacanța de vară, mulți studenți ajung să se întrebe: cum pot petrece timpul cu utilitate maximă? Cineva își caută un loc de muncă, acolo unde va putea avansa profesional, iar pentru altcineva, aceasta este doar o oportunitate să aibă un venit lunar. Deci, unde poate să se angajeze un student, fără experiență în domeniu, pentru doar câteva luni? Noi am ales cele mai întrebate posturi vacante de vară pentru studenți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Operator Call-Centru

Pentru acest post de muncă nu e nevoie de multe cunoștințe și experiență. E nevoie doar să vorbești fluent și să fii sociabil. În plus, multe call-centre oferă un orar flexibil, permițând combinarea jobului cu studiile.

 

Vânzător stradal

Vara apar tot mai multe locuri de vînzare cu înghețată și băuturi răcoritoare. Dacă îți place să petreci timpul liber în oraș, atunci acest job este pentru tine!

 

Chelner

Unul din cele mai populare posturi vacante pentru studenți, și nu doar vara, este acela de chelner. Este o posibilitate bună să câștigi pe tot parcursul anului. Îți va fi ușor dacă ești sociabil și manierat.

 

Curier

Pentru a fi curier este neapărat nevoie să cunoști bine orașul. Este binevenită și prezența permisului de conducere, pentru că întreprinderea îți poate oferi o mașină de serviciu.

 

Lucrul pe internet

Unul din cele mai mari atuuri ale acestui job este posibilitatea de a-ți crea singur orarul! Caută pe net sursele care îți oferă un câștig în rețea — ele sunt mereu îndeajuns: copywriter, creator de texte, administrator de site și altele. E important să fii atent și să reții că tot pe net poți găsi zeci de infractori!

 

Lucrul peste hotare

Astfel de posturi vacante sunt, în ultimul timp, tot mai multe și mai întrebate în rândul tinerilor. Companiile au nevoie de un număr mai mare de angajați pentru joburi de sezon. În plus, aceasta e o posibilitate nouă să studiezi o limbă străină.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.43762302398682